- 6 Haziran 2007
- 1.083
- 0
- Konu Sahibi yazgxuxlxuxm..
cnm esmacım inş hamıssındır rabbım gonlune gore versın arkadasım tabı bıslerede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esmacım cnm bitanem
2008 bizim yılımız olsun cnm
hamiş olalım bebeklerimize kavuşalım
çok çok öpüyorum seni nice yıllara cnm
CANIM KARDEŞİM BENİM SELAMUN ALEYKÜM.
RABBiM BU AY GÖNLÜNDEKİ KELEBEĞİ, BEDENİNE KONDURSUN iNŞALLAH...
HAMİLELİK ÖYLE BİRŞEY Kİ... HİÇBİRİNDE DİĞERİNİNKİNİ TUTMAYABİLİYOR.
BELİRTİ OLMADAN BİLE HAMİLE OLUNABiLİYOR.
İNŞALLAH SENiNDE HEYECANIN BEBEKLE ŞENLENİR... :))
esmacim insallah hamilesindir canim cok istiyorum seninde bir bebisinin olmasi...nedense seni hep actigin bir baslikla hatirliyorum ve uzuluyorum... oyuzden insallah en yakin zamanda olur insallah!!!!
Esmacim Yazilari Takip Ettim... Hayirli Haberlerini Bende Bekliyorum ...... Her Anne Adayinin Hamile Kaldiğini öğrendiğimde Inanin Sizin Kadar Seviniyorum Bana Da Umut Oluyor...bende Beklemedeyimmmmm
canım arkadaşım benim inşallah rabbim bu ay yüzünü güldürür dualarının kabul olacağı ay inşallah bu aydır sabrının mükafatını artık alırsın inşallah halen adet olmamışsındır aklım vede dualarım seninle en kısa zamanda bize hayırlı haberlerini ilet ne olur arkadaşım
inşallah senin ağzından da hamileyim sözünü duymak nasip olur bizlere......
Evet Canim Bu Gün Ama Hiçbir Belirti Yok.acaba Bu Ay Duphaston Kullanmadim Günüm şaştimi.yoksa Bu Ay Kendiliğimden Hamilemi Kaldim.canim Ya Geçen Ayda Adetim çok Az Olmuştu.acaba Hamilemiliyim Sorulari Inşallah Hamileymişim Yazilarina Dönüşür.dualarini Esirgemediğini Biliyorum Canim.rabbim Hayirli Evlatlar Nasip Etsin Inşallah.allah Yardimcimiz Olsun.
dupaston biteli kaç gün oldu cnm
zaten sen 3 aydır falan kullanıyosun dimi ilacı