hanımlar dogumdan 3 ay sonra spıral taktırdım ve cok ıltıhap yaptı koku akıntı falan oldu hep ılac kullandım suanlık yok zaten cıkartıcam 2.cocuk ıcın ama spıral herkese ıltıhap yapıyormu ogrenmek ıstıyorm. cunku ıkıncı cocuktan sonra bı yolunu bulmak zorundayım yıne hamıle kalmamak ıcın.. yardım edın..
hanımlar dogumdan 3 ay sonra spıral taktırdım ve cok ıltıhap yaptı koku akıntı falan oldu hep ılac kullandım suanlık yok zaten cıkartıcam 2.cocuk ıcın ama spıral herkese ıltıhap yapıyormu ogrenmek ıstıyorm. cunku ıkıncı cocuktan sonra bı yolunu bulmak zorundayım yıne hamıle kalmamak ıcın.. yardım edın..
sprıralle alakası olduğunu sanmıyorum adet yoğunlaştırabiliyor ya da adeti uzatabiliyor bel ağrısıda yapıyor ama akıntı ve koku farklı nedenlerdendir diye düşünüyorum bende kullandım yinede doktora gitmelisin bence....
Sezeryan dogum yaptisan alti aydan sonra taktirabilirsin ben sezeryan dogum yaptim ebe alti ay sonra takabilirsin iltihap yapar dedi bizde prezervatif kullaniyorz
Olabilir cnm ben doktorumla konuşamamıştım kırk kontrolüme gittiğimde alelacele beni muayene edip doğuma gitmişti sağlık ocağında ki ebemize sordum altı aydan önce iltihap yapar sezeryan olduğu için dedi
Evet bende iltihap yapti 2.5 yil sonra çıkartıldı. Ara kanamalarim kasik ve bel agrilarim bitmeyen akintilar binlar baslica sikayetlerdi ayrica kanda enfeksiyon cikyi bu iltihap yüzünden 2.dogumdan 5 ay sonra taktirmistim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.