• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kızlar bi bakın :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

dnz_dnz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2009
322
28
118
Ankara
kızlaar hepinize mrbzemuszemus
bişey sorcam ya bu resimde özgü namalın saçları çok hoşuma gitti.bu permayla mı bigudiyle mi yapılır sizce ya da başka hangi yöntemle???

Eklentiler

• $hanimcift_1255687198.jpg
    $hanimcift_1255687198.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 74
ben aynısını yapıyorum ,tekli maşa ile üstelik arzu eden olursa fotoğraf ekleyebilirimzemuszemus

pipirikli ekler misin canım ben merak ettim eğer böyle dalgalar falan yapıyorsa maşa da alacam da

ayy bnde bu saç modeli nsl yapılır die arıyordum konuyu açan arkadaşıma çok teşekkür ederim gerçektende çok güzel saçları

işte bu bayanlar , tekli maşayı ,ikili veya üçlülerin kullanıldığı gibi kullanıyorum , bir saç tutamını spreyleyip ,üstten başlayarak adım adım uca kadar tost işlemi yapar gibi geçiyorum [ ikili veya üçlü maşaya gerek yok ] resimde belki belli olmamıştır ama aynısı oluyor

Eklentiler

• $Resim 366.jpg
    $Resim 366.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 85
  • $Resim 373.jpg
    $Resim 373.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 86
işte bu bayanlar , tekli maşayı ,ikili veya üçlülerin kullanıldığı gibi kullanıyorum , bir saç tutamını spreyleyip ,üstten başlayarak adım adım uca kadar tost işlemi yapar gibi geçiyorum [ ikili veya üçlü maşaya gerek yok ] resimde belki belli olmamıştır ama aynısı oluyor

bunu kaç mm lik maşa ile yaptın

canım çok hoş olmuş bende çok istiorum bu saç modelini en kısa zamanda denicem

evet hoş duruyor deneyin derim bende,takıldığınız yer olursa sorabilirsiniz

Back