• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bi bakın..

balbocegi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
5.466
2.939
173
40
merhaba arkadaslar 3 aydır yumurta kisti var bende, ayrıca pco var. gecen ay transfer için gitmiştik ama dr adette patlar bekleyelim demişti,ama söktürücü kullanmama rağmen adet olmuyorum ve kist büyümüştür diye de cok korkuyorum cok agrılarım var karnım patlayacak gibi ,bu durumu yaşayan varmı acaba?

merhaba arkadaslar 3 aydır yumurta kisti var bende, ayrıca pco var. gecen ay transfer için gitmiştik ama dr adette patlar bekleyelim demişti,ama söktürücü kullanmama rağmen adet olmuyorum ve kist büyümüştür diye de cok korkuyorum cok agrılarım var karnım patlayacak gibi ,bu durumu yaşayan varmı acaba?
sogan kürü dene adet olmak için igne vurdularmı kşstte kan birikirse çikolata kistine dönüşür sogan kürünü dene

Ağrın varsa kist büyümüş olabilir bi doktora git

Adetten hemen sonra transfer olacaksan sogan kuru falan uygulama. Rahim dokusunu inceltebiliyor.
Adet söktürücü kullandıktan sonra yani ilac bittikten sonra 10 gün içinde regl olman gerekir. Olmazsan tekrar dr kontrolü uygundur.
Ancak agrin varsa hemen gitmen gerekir.

içtim cnm fayda etmedi bıraktım cumartesi kontrolum var alın diycem artık dr:KK43:
kistlerde amelyat tavsiye etmem canım ameliyatta illaki kayıplar oluyor doktorun daha iyi bilir ama bende çikolata kisti vardı ve ben agrıdanda duramıyordum doktorum bana ameliyat kayıplara yol açabilir bu riske girme dedi ben ameliyat olmadım yasmim dogum kontrol işe yaramıştı seninmdurumunu bilmiyorum ama kisti olan insan sayısı çok kızarma türünden fazla kilodan falan bu gibi şeylerle kendini korumaya çalışırsan iyi olur elbetteki karar senin benimkisi bi fikir canım

kistlerde amelyat tavsiye etmem canım ameliyatta illaki kayıplar oluyor doktorun daha iyi bilir ama bende çikolata kisti vardı ve ben agrıdanda duramıyordum doktorum bana ameliyat kayıplara yol açabilir bu riske girme dedi ben ameliyat olmadım yasmim dogum kontrol işe yaramıştı seninmdurumunu bilmiyorum ama kisti olan insan sayısı çok kızarma türünden fazla kilodan falan bu gibi şeylerle kendini korumaya çalışırsan iyi olur elbetteki karar senin benimkisi bi fikir canım
kullandım cnm yasmin ondan sonra iki kutuda sökütürücü kullandım yok olmadım adet henuz olsam belki gidecek ama adet olmuyorum :(senin gittimi sonra

aynen cnm ondan korkuyorum bende:KK43:
Bende öyle oldu .. 2,5 cmlik kist oluşmuş hemen karnımda şişlik idrar yaparken ağrı ilişki sırasında ağrı oluştu . Türkiyedeki doktorum hemen bi doktora git dedi .. ve tahmini doğru çıktı 2,5 cmlik kist .. yarım yarım attım ..ilaç kullandım bu bazen çok önemli şeylere yol açar aksatmayın derirm

Adetten hemen sonra transfer olacaksan sogan kuru falan uygulama. Rahim dokusunu inceltebiliyor.
Adet söktürücü kullandıktan sonra yani ilac bittikten sonra 10 gün içinde regl olman gerekir. Olmazsan tekrar dr kontrolü uygundur.
Ancak agrin varsa hemen gitmen gerekir.
aynen cnm cok agrım var anca cumartesi ğünü gidebilirim

Bu arada transferin büyük ihtimalle ertelenir canım .. bende 2,5 cmlik kist için ertelenmişti ..

Back
X