• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bi bakın lütfennn

Ssouthernssun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
861
4
96
Kocaeli
bugun doktora gittik ve bebegimin karnımda yan durdugunu 36.haftadan sonra genelde yerleri dar oldugundan pozisyon değiştiremediklerini ve yüksek ihtimalle sezeryana alacagını söyledi sezeryan olursa da 3hafta sonraymış 39.haftada

benim anlamadıgım bu haftaya kadar hep bas asagı duruyodu minigim bide doktorumuz sezeryancı kolayına gelio herhalde 36.haftadan sonra bebegi dogum pozisyonu alıpta normal dogum yapan var mı aranızda

sezeryanla alakalı ciddi endişelerim var ve sırf doktorun kolayına geldiği için sezeryan olmak istemiyorum böle bi durum yasayanlarınız varsa paylaşırsa sevinirim

böyle bi sorun yaşamadımm tatlım ama doktorunn saçmalamıs resmen sırf işin kolayına kaçıoo ve derdi fazla para almak ne demek yeri daraldığından pozisyon deiştiremez bi tanıdığımın bebeği 37. haftada döndüü doğum pozisyonunu aldı endişelenme canımm bence

bende ondan işkillendim cünkü doktorun normaşl dogum oranı cok düşük genelde sezeryan yapıomuş hemşiresi dedi

33+4te dogum pozisyonunda hatta 40.haftayı beklemez diodu ama bugun gittigimde yan duruo dedi

ben sezeryan istemiorum mecbur kalmadıkca cünkü coook korkuoyorum dedim zamanını doldurmasını bekleriz gelmezse alırız dedi ben öyle diene kadar eylül sonu alırız diodu

canım benim başımada böyle birşey gelmedi ama öyle olabilirde olmayabilirde..ama eğerki sen doktoruna inanmadıysan hani içinde şüphe varsa başka bi doktora daha git birde ona görün..bazı doktorlar para içinde sezeryancı olabiliyor yani..sezeryanlıkta bi durum varsa hiç korkma sağ salim bebeğini kucağına al yeter yani

bende o yüzden korkuorum benim dr içinde sezeryancı diolar gercekten bi sorun olupta sezeryan olcaksın dese insan kendini alıstırmaya calısır bi sekilde
ama öneri için saol baska bi dr a gideyim bakalım ne dicek

bence başka bir doktora daha git hiç bişey söylemeden baktır
ve son aftaya kadar bekle sancıların gelincede bebek dönmemşise sezeryan ol benim fikrim

bugun doktora gittik ve bebegimin karnımda yan durdugunu 36.haftadan sonra genelde yerleri dar oldugundan pozisyon değiştiremediklerini ve yüksek ihtimalle sezeryana alacagını söyledi sezeryan olursa da 3hafta sonraymış 39.haftada

benim anlamadıgım bu haftaya kadar hep bas asagı duruyodu minigim bide doktorumuz sezeryancı kolayına gelio herhalde 36.haftadan sonra bebegi dogum pozisyonu alıpta normal dogum yapan var mı aranızda

sezeryanla alakalı ciddi endişelerim var ve sırf doktorun kolayına geldiği için sezeryan olmak istemiyorum böle bi durum yasayanlarınız varsa paylaşırsa sevinirim

arkadaşım merhaba,

benim bebeğim 36. haftaya kadar yan yattı. 3 ayrı doktora gitti. 3ü de baş ile gelen ve makat ile gelen bebeğin normal doğabileceğini ancak yan yatan bebeğin normal doğmasının imkansız olduğunu söyledi. bebeğim kilolu ve dönme ihtimali yoktu. ama benim minik kızım 37. haftada başaşağı döndü. çok sevindik tabi küçük bir ihtimaldi. ama minik kızım bu hafta yani 38. haftada tekrar bize bir sürpriz yaparak tekrar yukarı döndü:))))

yani bu miniklerin ne yapacağı belli olmuyor. şu anda 38 haftadayım ve hala yan yatıyor. geri dönmüş olmasına doktorumda çok şaşırdı. yüzde bir olur dedi. ama oluyor. belki seninki de başaşağı döner belli mi olur

doktorlara güvenemicez mi artık ya!! canım sen kesinlikle başka bi doktora görün fikir al derim..bebeğin pozisyonu son ana kadar değişebilir..en iyi örnek annemin ablama doğumu;ozamanlar annem evde doğum yapmış iki ablama..sadece ebe var,bebek makat duruşunda ve sezeryan imkansız tabi,annemi tutmuşlar bildiğiniz gibi sallamışlar epey bebek dönsün diye ve doğum pozisyonu almış bebek ve sapasağlam doğmuş:):)
tabi bu ilkel bir yol ozaman imkansızlıktan..ama şuan bildiğim yurtdışında bebek ters geliyo diye sezeryan yapmak gibi bişey yok,yöntemini bilmiyorum ama bişekilde çeviriyolarmış bebeği...
tabi bizim kolaycı doktorlarımız herşeyin kolayına kaçtığı için yorum bile yapamıyorum!!bide sürekli korkutuyolar insanı ya!!

Back