• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi bakin, emziriyorum ve bu gün adet günüm

fundi_2016

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2016
64
28
38
34
Arkaslar merhaba, adetime 10 gun kaladan beri cektigim kasik ve bel agrim var. Beyaz kremsi akintim var.
Adete 1 hafta kalada göğüs uclarimda ağrı, sanki yeni emziriyormusum gibi bi agri. Calistigim icin işyerinde sagarken makine ile canimdan can cikiyodu. (Bebegim 14 aylik)
Gun gectikce siklasmaya basladi bunlar, 6 gun kala ve 4 gun kala test yaptim negatif.
Bu gun yarin adet olmam gerek. Agrilarim zaman zaman yogunca gelio kayboluyor, akintim koyulasti bide. Her islaklikda oldum deyip gidip bakıyorum bisi yok, sadece akıntım koyuca geliyor ve sağ kasık agrim var bacagima vuruyor. Yururken zorluyo zaman zaman.
Sastim kaldim neden boyle oldum diye.
Gebelik yoktur degil mi beni bi rahatlatin nolur :(

Herkesin gebelik belirtisi farklı olur, yazdıklarınıza göre gebesiniz veya gebe değilsiniz demek de yanıltıcı olur, en iyisi kan verip emin olmak. Allah gönlünüze göre versin

Dogrusunuz fakat suan boyle istegim olmadigi ve korktugum sonuçla karsilasmamak icin belki bu seyi yasayan birileri daha vardir ve benim ki de sadece psikolojik ve adet belirtisidir umidi ile paylastim. Rahatlarsam adet de olucam biliyorum... allahim kimileri olsun diye dualar eder ben simdi olmasin diye dua ediyorum. Nasil bi celiski bu

Ya yokmu ben gibi olan, adetim 5 gun geçti. Arada kasik batmasi ve anlik girip ciksn bel ağrısı disi da bisiyim yok. Sari beyaz sulu kokusuz bi akinti bide.
Bulantilarim hat safhaya çıkmış durumda ve kanda verdim gebelik yok. Yok mu bi fikri olan kafayi yemek üzeriyim. Neden bu kadar bulanti ve baş donmesi var anlam veremiyorum

Emzirmek rahimde kasılma yapar zaten, ağrılar ondan da kaynaklanabilir. Fakat tabiki de gebe olma ihtimali de var, özellikle göğüs ağrısı bende de olmuştu beklenen adet tarihinden çok önce.

Neden bu kadar korkuyorsun hamile olmaktan? Allah böyle takdir ettiyse olur, korkmanın ne alemi var. Kaldıramayacağın yükü Allah vermez zaten merak etme. Canını sıkma inşallah gönlündeki olur.

Emzirmek rahimde kasılma yapar zaten, ağrılar ondan da kaynaklanabilir. Fakat tabiki de gebe olma ihtimali de var, özellikle göğüs ağrısı bende de olmuştu beklenen adet tarihinden çok önce.

Neden bu kadar korkuyorsun hamile olmaktan? Allah böyle takdir ettiyse olur, korkmanın ne alemi var. Kaldıramayacağın yükü Allah vermez zaten merak etme. Canını sıkma inşallah gönlündeki olur.
Öncelikle cvp verdigin icin tesekkur ederim. Korkuyodum evet cubku 14 aylik bebegim var. Maddi olarak zorlaniyoruz ister istemez. 2.bi cocuk bi sure istemiyordum cubku tek basims bakiyorum. Ama bu 5 gundur artik hamileysemde kabullendim cunku adet olamamak ve devaminda 3 gundur gelen bulanti bas dönmeleri psikolojimi bozdu. Dun kanda verdim gebelik yok. Ama su halime anlam veremiyorum

Öncelikle cvp verdigin icin tesekkur ederim. Korkuyodum evet cubku 14 aylik bebegim var. Maddi olarak zorlaniyoruz ister istemez. 2.bi cocuk bi sure istemiyordum cubku tek basims bakiyorum. Ama bu 5 gundur artik hamileysemde kabullendim cunku adet olamamak ve devaminda 3 gundur gelen bulanti bas dönmeleri psikolojimi bozdu. Dun kanda verdim gebelik yok. Ama su halime anlam veremiyorum
Rica ederim. Kanda yoksa herhalde yoktur yani rahat ol. Tabi isteyip istememekte herkes özgür ama olur diye korkmamak lazım bu kadar, hatta ayet bile var maddi açıdan bebek sahibi olmaktan korkmayın diye. Tabi endişe etmek normal anlıyorum. Benim çocuklarımın arasında 13 ay var iyiki de doğmuş ikinci (kendimiz de istedik) şimdi 3. hamileyim. Herşey yoluna giriyor inan. Ama gebe değilsin yani kanda bir şey çıkmamış senin adına sevindim istediğin zamanda olur inşallah. Emziren annelerde adet düzensizliği normaldir zaten.

Back