kızlar bi bakın çok korktum napıcam :(

kardelen_32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
472
3
38

arkadaşlar hamileliğimin 6. ayındayım. dün gece wc ye gittim.söylemesi ayıp büyük tuvaletimi yaptıktan sonra kan geldi. biraz kabız gibiydi. çok korktum arkadaşlar ya bebeğime bişey oldu sandım mafoldumben dün ilk defa böyle bişey geldi başıma öenemli bişi değildir demi? böyle bişey yaşayan varsa ne yapmalıyım? hemeroid başlangıcı mı acaba ?fisfisfis napıcam? lütfen bilen biri varsa cvp yazsın a.s.

canım kabızlık nedeniyle anüsünde çatlak oluşmuştur. kanama da ordan gelir. bebeğinle alakalı bir durum yok. ama kabız olmamaya dikkat et. her tuvalete çıkışında zorlanırsan aynı yer iyileşmez ve sürekli kanar. bu da hemeoroid memelerinin oluşmasına neden olur. lifli ve posalı gıdalar ile bol su tüket. geçmiş olsun.

teşekkür ederim denizkızıl. peki dr a söyleyeyim mi yine de . bi tedavi yöntemi uygular mı? ne bilim merhem krem vb.

soyle canım dr demır ılacı kabızlık yapabılıe demırı bıraktırıyorlar sabah ac karnına kuru ıncır,kayısı,hurma ye dıyorlar kendıne dıkkat et sebze ye mutlaka yemekte salata ye

az önce bi daha gittim wc ye. büyük tuvaletimi yapmadığım halde yine geldi kan. bu böle hep gelecek mi yakafamçokkarıştı kesilmicek mi her tuvalette gelcek mi:mymeka::çok üzgünüm:

Bende de kabızlık var. Daha önce de hemoroid vardı. Geçen gün kanama bende de oldu. Yediklerine çok dikkat etmelisin. Bunun için varis ilacı veriliyor ama onu da bu dönemde kullanamayız. Krem vardı bir tane o da ağrıyı hissetmemek içindi.

Sabah kalkar kalkmaz büyükk bir bardak ılık su içiyorum. Kuru veya taze kayısı yiyorum (abartmadan tabi) Yatarken ılık ballı süt içebilirsin. Öğünlerde çorba içebilirsin. Çok fazla katı beslenme.

Doktoruna da danış, hamilelikte kullanılabilen kabızlığı önleyen ilaçlar varmış ama mutlaka doktorunla konuş.

teşekkür ederim cnm .sana da geçmiş olsuna.s.. dediklerini denicem inş geçer.çok rahatsızlık verici

he bende de iki gündür şişliği var kanama olmasa da dün dr.mu aradım hemen, bana kanama var mı dedi yok dedim hala kabızmısın dedi hayır dedim (çünkü değildim) o halde geçmezse gel bakalım dedi demir hapını söyledim o da aç karnına emilimi daha fazla oluyor dedi tok içeceksen yemekten 2 saat sonra iç dedi ben de bu sabah ılık su ile açtım günü ama demir ilacını da içtim şimdi kayısı yiyorum bol su içiyorum inş kabız olmayız bir daha çok acıyordu şişlik oturup kalkamıyordum bir de yok oluyor ama gene çıkıyor anlamadım hiç. Ablam da olmuş bana yediklerine dikkat et dedi dr da fitil önermişti ama çok sıkışmadıkça kullanmayacağım hamilelikte bu sorunlar normalmiş ama tedavi edilemiyor bazen gebelik bitince sorun da bitiyormuş bitmezse de tedavi ediliyormuş dün internetten de bayağı araştırdım kendi kendine asla geçmiyormuş ablam hala hemoroidim var ama rahatsız etmiyor normal doğumda dr.u almış ama gene çıkıyormuş hayatın boyunca kabız olmamaya çalış sonraki hamileliğimde sorun yaşamadım sürekli ishaldim ilaçlar nedeniyle, dedi.
cnm çok geçmiş olsun şu anda şişliğim yok ama her an çıkabilir tırsıyorum tuvalete gitmekten.

bende de olmuştu 1 defasında, doktorumu aramştım makattan geliyosa önemli değil, kabız olmamaya dikkat et demişti. birde alaturka tuvalet yerine alafranga tuvalete gidince daha rahat edersin bence. zaten bende de daha olmadı ondan sonra

teşekkürler arkadaşlar ilginize. 2 kere oldu şuan kanama yok.bugün hiç kanamadı.bol su içtim dün.fazla katı şeyler yememeye çalıştım.şimdilik iyiyim zaten ağrı falan yoktu sadece kan gelmişti.kabız olmamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…