• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi bakın cinsiyet tahmini doğru mu

Cimcimekizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2017
90
28
88
36
yaşınız la hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc tek sayı ise erkek , çift sayı ise kız

(yaş) + (hamile kaldıgınız ay) - (9 )

<< burada önemli olan nokta su son adet tarihiniz degil hamile kaldıgınız ayı baz alıyoruz< <
:KK16:
Allah hepimize saglıklı bebekler versin

Bu bir yerden alıntı doğruluğu test edermisiniz mesela hamile kaldığın yas 25 yumurtladigin ilişki olduğu ay eylül 9. Ay 25 arti 9 ekşi 9 tek sayı erkek gibi denermisiniz

Ben de bugün bir kız çocuğu gördüm rüyamda sarıp sarmaladım Allahım çokk tatlıydı. Sonra sabah düşündüm belki kız evladım olması daha hayırlıdır.

Ben de bugün bir kız çocuğu gördüm rüyamda sarıp sarmaladım Allahım çokk tatlıydı. Sonra sabah düşündüm belki kız evladım olması daha hayırlıdır.
Sağlıkla kucağına al komik ama ben daha hamile bile değilim şüphem var . Başlık bile açtım cimcime bi kızım olsun istiyom.

Ay ben eksi ve tuzlu yiyecekler tercih ediyorum tabi kararında yiyorum ödem yapmasın diye tatlıyla pek aram yok acaba kız midir bilemedim tabi erkek de olsa olur yani yeter ki sağlıklı olsun hiç ayırt etmeyiz minicik bebeğimizi kucağıimza alalım hayirlisiyla

Back