kızlar bi bakın bişey sorucam

2009 şubat anneleri muhabbet için
insanların özellikle söylemek ve cevap almak istediği şeyler var ve bence farklı topiklerde konular daha tatmin edici ediyor ama kelebek arkadaşımız kelebekçim kırılma ne olur canım ama sen her haberi ayrı başlıkta açmışsın o anlamsız
ama mesela altunhan kızıyla ilgili düşüncelerini paylaşmış
serap başka bişi
böle daha iyi bence
diğer topikte arada kaynıyor

çookk doğru selmacımvereliniortak
bide arkadaşlar açılan başlıklar aslında farklı konu altları ama biz sürekli şubat paylaşım alanını kullandığımız için nedense konularıda buraya açma gerği duyuyoruz daha kolay cvp almak için
ama mesela açılan birçok konu aslında kadın&çocuk sağlığı-->doğum ve sonrası başlığının altında var.
ve oralara açıldığında şuanda olduğundan çok daha fazla cvp gelecektir.
tabi dediğim gibi bir çoğumuz şubat paylaşım alanında oldundan konu açan arkadaşlar açtıkları konularıda bize 2009 şubat annelerinden hbr verebilirler 'arkadaşlar şuraya konu açtım bi bakın' diye.

katılıyorum sana canım...tam destek :lepi:

bencede:lepi:

Sende mesela ankara buluşması altında toplasana resimlerini bizi kıskandıyonnnnn ayrı ayrı açıp biz kaçıncıya buluşuyoz siz armut toplayın der gibi .
ben daha bulusmaya gitmeden arkaaslar fotograf unutmaa diyolar ben bu durumda napabilirim.ya da en azından durup durup konu acmıyorumşakkıdı

valla bende sık giremiyorum canım ama her girdiğimde en azından 5-6 tane konu açılmış oluyor hangi birini okuyacağımı şaşırıyorum valla çookkk gereksiz konular açılıyor

ama acil bi durumda yardım almak içinse açılsın her zaman acil cevap alınması gereken konular...

arkadaşlar 2009 şubat anneleri topiğini takip etmeye çalıştım birkaç kez ama baktım ki herşeye fransızm ben de kafama takılanları ayrı topik açarak soruyorum. siz samimisiniz birbirinizle. ben giremedim muhabbetinize bi türlü. doğum sonrası bölüme yazıyorum genelde ama benim bebeğime en yakın sizin bebekleriniz. o yüzden burası daha aydınlatıcı. açılan topikleri gereksiz görenler cevap yazmaz zaten. hem ne zararı var ki fazla topik açılmasının?

ben daha bulusmaya gitmeden arkaaslar fotograf unutmaa diyolar ben bu durumda napabilirim.ya da en azından durup durup konu acmıyorumşakkıdı

Hayatım ben sana neden resim ekledim demedim ki .O konuda tek başlık altında olabilirdi dedim daha önceki ankara buluşması var ya hani örnek verdim yanlızca bunun gibi başka örneklerde verdim zaten .
Bazı konular siteye çok sık giremeyenler için aydınlatıcı ama bazıları yer işgal ediyro bu konuda site yönetimi nin yapabileceği birşey varsa onlardan rica edelim hatta .
mesela
EK GIDA
RESıMLER
SIK SORULAN SORULAR vs.altında birleşsin

ben zaten sonradan haberlerı tek baslık altında toplamıstım(kelebek41ten haberler dıye)
ama yınede bu fıkır bana gore sacma
eger haberı baslıgıyla gormezsek neden ılgı ceksınkı
ayrıca actıgım konular muhabbet degılkı topıge yazıyım
ben zaten daha eklemeyecegım belırtmıstım
göz zevkiniz çok bozuluyorsa arkadaşlar moderatörlere bildirin konu silinir..
ayrıca açtığım konular keyfe keder açılmış şeylerde değil,kendimde öğrenirken sizlerlede paylaşma amacı sadece
tekrarlıyorum mod.a bildirin
gebelik belirtileri değil bu aynı konuda topluyayım

Son düzenleme:
konu açılmasının bence sakıncası yok altunhanın dediği gibi daha çok cevap geliyor bizim genel başlığa yazınca herkes cevap vermiyor ya da gözden kaçıyor, şubat topiği dolup taşsın ne zararı var kii, ben karşı değilim konu açmalara değişiklik oluyor hoş oluyor bence istemeyen okumaz olur biter bu da benim fikkrim alınmayın bakiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…