- 3 Temmuz 2008
- 1.010
- 1
Sende mesela ankara buluşması altında toplasana resimlerini bizi kıskandıyonnnnn ayrı ayrı açıp biz kaçıncıya buluşuyoz siz armut toplayın der gibi .
:roflol::roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende mesela ankara buluşması altında toplasana resimlerini bizi kıskandıyonnnnn ayrı ayrı açıp biz kaçıncıya buluşuyoz siz armut toplayın der gibi .
Canım haklı olabilirsin ama Serap ve Dilek te haklı ama mesela benimde dikkatimi çekti .Hani açanlara demiyorum kimlerin açtığını da hatırlamadan yazıyorum ama mesela ek gıdalarla ilgili birkaç tane konu var ortak olsa en azından onlar yada bebeklerimiz resimleri o da aynı içerik ama 2 tane konu var onunla ilgili .Bunlarla ilgili grup yöneticileri varya onlara bildirsek şu konuları kapatırmısınız deyip tek konu altında birleşebilir mesela
2009 şubat anneleri muhabbet için
insanların özellikle söylemek ve cevap almak istediği şeyler var ve bence farklı topiklerde konular daha tatmin edici ediyor ama kelebek arkadaşımız kelebekçim kırılma ne olur canım ama sen her haberi ayrı başlıkta açmışsın o anlamsız
ama mesela altunhan kızıyla ilgili düşüncelerini paylaşmış
serap başka bişi
böle daha iyi bence
diğer topikte arada kaynıyor
ben daha bulusmaya gitmeden arkaaslar fotograf unutmaa diyolar ben bu durumda napabilirim.ya da en azından durup durup konu acmıyorumşakkıdıSende mesela ankara buluşması altında toplasana resimlerini bizi kıskandıyonnnnn ayrı ayrı açıp biz kaçıncıya buluşuyoz siz armut toplayın der gibi .
ben daha bulusmaya gitmeden arkaaslar fotograf unutmaa diyolar ben bu durumda napabilirim.ya da en azından durup durup konu acmıyorumşakkıdı