kızlar bi bakın bişey sorucam

demircool

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
4.244
22
subat topiğimiz doldu da tasıyor arkadaslar
neden en ufak bir meseleyi konu acarak anlatıyoruz.
bizim mütemadiyen kullandıgımız bir topiğimiz var ve ordan herşeyi konusuyoruz zaten.
bazı arkadaslar oraya hiç yazmıyo ama her gün topik acıyo
lafıma darılmayın ama sadece belirtmek ve sormak istedim
belki buraya yazan bile olmaz.amacım miilleti sarıltmak ya da kızdırmak degil
alınmayın a.s.

bizim mütemadiyen kullandıgımız bir topiğimiz var ve ordan herşeyi konusuyoruz zaten.
alınmayın a.s.

canımın içi bu laf banamıydı? ben yeniyim kurallarınızı bilmşyorum üstüme alındım . ama sende 3 konu açmışsın bu sayfada

kesssinlikle haklısın aynı şeyi bende düşünüyordum ama hiç dile getirmedim.aynen selmacım birçoğumuzun duygularına tercüman oldun. denizlerprensi bu laf kesinlikle sana değildi bence.konu açma işini okadar abartanlar varki.. oysa 2009 şubat anneleri topiği bu amaç için zaten.

canımın içi bu laf banamıydı? ben yeniyim kurallarınızı bilmşyorum üstüme alındım . ama sende 3 konu açmışsın bu sayfada

hayatım kimse üstüne alınmasın ki zaten alınan alınır muhtemelensositososito
lafım bir tek kişiye degil.kişi olarak kac tane konu acıyorlar bilmiyorum ama yani zırt pırt konu acanlara lafım.ya bi topiğimiz var zaten ordan degilde baska bi konuya ihtiyac duyanlara lafım:enbuyukkk:

alınmayın a.s.

çok haklsın canım..sonuna kadar katılıyorum..oft ye tıkladığımda
konusu olmasına rağmen aynı konu hakkında soru için konu açılıyor..
çok çok sık sık ve aynı içerik. hemde..
çok güzel paylaşım yeriniz var bence arkadaşlarınıza danışarak yardım alabilirsiniz..
sadece şubat topiği için değil tüm topikler için geçerli ..
alınmayın gücenmeyin ama gerçekten böle..a.s..

dedigin doğru canım benim ama orda belli bir muhabbet dönüyor benim gibi arada bir giren arkadaşlar açıtıgı konuda cevapları hemen görebiliyor ben şimdi orda bir soru sorsam ve sayfayı kapatsam üstüne başka konular geliyor okuma zorlugu oluyor ama açtıgımız konuda herkes o konu hakkında yorum yapıyor ben öyle düşünüyorum yani okuması daha kolay oluyor..:1hug:

çok haklsın canım..sonuna kadar katılıyorum..oft ye tıkladığımda
konusu olmasına rağmen aynı konu hakkında soru için konu açılıyor..
çok çok sık sık ve aynı içerik. hemde..
çok güzel paylaşım yeriniz var bence arkadaşlarınıza danışarak yardım alabilirsiniz..
sadece şubat topiği için değil tüm topikler için geçerli ..
alınmayın gücenmeyin ama gerçekten böle..a.s..
canım benim evet hemfikiriz sandımca buyrunnnnnnnnn
lülülülülülüalkisalkisalkis
ruhum yazı yazabilme kabaleyetün yukmuu naniknanik

dedigin doğru canım benim ama orda belli bir muhabbet dönüyor benim gibi arada bir giren arkadaşlar açıtıgı konuda cevapları hemen görebiliyor ben şimdi orda bir soru sorsam ve sayfayı kapatsam üstüne başka konular geliyor okuma zorlugu oluyor ama açtıgımız konuda herkes o konu hakkında yorum yapıyor ben öyle düşünüyorum yani okuması daha kolay oluyor..:1hug:

canım evet ama ben sık girmedigim bir konuya yazıınca kendi profilimden yazdıgım mesajı bulup ordan bana yorum yapanlara bakabiliyorum.
serap çım ama böyle de heryer konu oluyor.yani benim fikrim bu.belirtmek istedim sadecesengözlerimebaksanab

cnm bende katılıyorum sana alınma selmacım ama bende çok sık giremiyorum ve aradığım konuları bizim topikte genelde bulamıyorum çok fazla cevap yazılmış oluyor böyle daha rahat bulabiliyorum aradıklarımı hani öyle uyduruk bir şey için de konu açmaya gerek yok ama mesela ek besinlerle ilgili bilgiler gibi topiklerin ayrı olması çok iyi benceeeeeeeeeee :lepi:

tabiki fikrini belirteceksin selmacım rahatsız olmuşsun şikayetini belirtmek istemişsin saygı duyuyorum valla ben herşeye uyarım gülüm benim bende kendi rahatlığımı yazdım işte herkes kendi fikrini dile getiriyo niye alınalım niye darılalım dimi ama hersey daha rahat ve kolay paylasım için çoğunluk ne derse ona uyarız biz...ama arkadasında dedigi gibi konu açınca o konu hakkındaki fikirleri hemen okuyabiliyoruz herkes açılan konu hakkında yorum yazıyo kısaca hersey bana uyar seker uyarım valla ben....:1hug:a.s.

şahane bi konuya değinmişsin tebrik ediyorum arkadaşım vereliniortak
bu konuda bende seninle aynı düşünüyorum
yani sorduğun şey önemli bi konudur bilgilendirici kaydadeğer falan açarsın ama
öyle üfürükten şeylere konu açılıp vur kaç yapılmasın lütfen

Canım haklı olabilirsin ama Serap ve Dilek te haklı ama mesela benimde dikkatimi çekti .Hani açanlara demiyorum kimlerin açtığını da hatırlamadan yazıyorum ama mesela ek gıdalarla ilgili birkaç tane konu var ortak olsa en azından onlar yada bebeklerimiz resimleri o da aynı içerik ama 2 tane konu var onunla ilgili .Bunlarla ilgili grup yöneticileri varya onlara bildirsek şu konuları kapatırmısınız deyip tek konu altında birleşebilir mesela
Sende mesela ankara buluşması altında toplasana resimlerini bizi kıskandıyonnnnn ayrı ayrı açıp biz kaçıncıya buluşuyoz siz armut toplayın der gibi .

X