kızlar bi bakarmısnz :)

insallah istediğin yere yerleşirsin ama bsy dikkatimi çekti genellikle büyük sehirleri yazmıssın tabi istisnalarda var ama keske bursayıda yazsaydın burda öğrenci olmak hatta bursada yasamak çok güzel.istanbuldan geldim bu arada...

:) kısmet bakalım artık neresi tutarsa okucm. yalnız matematk yazdğma çok pişman oldm inş. o tutmz
ikinci öğretimde olsa okurum sorn değl yetrki tutsun :)

ben matematik mezunuyum.formasyonumda var . pişman değilim okudugum için. özel sektörde iş bulabiliyorsun. özel ders vererek iyi gelir elde edebilirsin. dershanelerde her zaman matematikçiye ihtiyaç oluyor. ama ataması zor kpss de yüksek puanla atıyor. en kolay okul öncesi, rehberlik, sınıf öğretmenliği oluyor. bayan için gerçekten güzel bir meslek öğretmenlik. ben severek çalışıyorum. ama devlet olması daha iyi. diğer branşların ataması çok daha zor oluyor.

öğrenci iken çok zorlanmadım. düzenli çalışmak yeterli. şimdiki aklım olsa daha fazla çalışır ortalamamı yüksek tutardım. ama şu anda kendi adıma memnunum. tavsiye eder miyim bilmiyorum..

yurt sorun olmaz gözünde büyütürsen zor gelir. Yurttan daha çok karşına çıkan kişilerle ilişkilerin önemli. dolaplara sığıyorsun bir şekilde. tatillerinde memleketine git gel yaparsın.

ne işin var cemaat evlerinde filan ya hiç bulaşma öle şeylere
inş yarı özel devlet yurdu çıkar oraların imkanları daha iyi
yurttan ya da okuldan kafana göre bi arkadaşın olursa eve çıkarsın belki ilerde

ben zaten bursalıyım. bursada yaşamak güzel olablirde ben ailemden uzak okumak istedğim için yazmadm bursayı

Bence kyk nın en önemli sorunu ders calısmakta biraz sıkıntı olması
Bizim 2 katta 1 calısma odası vardı ama sınav dönemlerinde yer kapmaca oynardık adeta
Herkes üşüşüyo cünkü calısmak icin
Ama ben odamda yatağımdada calısırım diyosan sorun yok tabi

Dolap konusu gercekten sıkıntı.. Düzeltirdim 1hafta sonra yine hersey birbirine girmiş olurdu ufak olduğundan
Tabi bisüre sonra onada alısıyosun dolabın icin kanguru alıyosun odacak askılar fln alınıyo hallediliyo bi sekilde

Yemekhanelerin yemekleri fena olmuyo cesit bol oluyo ben severdim

Cemaat yurdunda giriş saati oluyo mesela benim arkadaslarım 7bucuktan sonra yurttan cıkamazlardı
Ama kyk da kışın 11 yazın 12-1 giriş saatleri oluyo

Arkadaş ortamını anlatmıyorum cunku bu tamamen şans işi nasıl bi odaya düşcene bağlı

Arkadaslar baya yardımcı olmus ama sorun olursa cevaplayabilirim

çok teşekkür ederim. şuanlık bi sorum yok aklıma gelirse sorarm tabiki :)

canım özel yurt yada aparta cık cemaat yurdu çok kötü ben çok kaldım ama hiç memnun diilim devlet yurduda sınav zamanı falan çok zor oluo her yer dolu

devlet yurtları sınavlarda cok zor oluyor her yer dolu calısman acısından zorluk cekersın .cemaar yurtları dını alıskanlıkları yapması guzel olsada ,zorunlu sabah namazları senı zorluıyabılır ya da bazı cemaat yurtları akılda yıkıyor dıye duyumlar almısdım .derslerınden okuldan tamamen kopup kendını sırf dıne verebılrsın .dınını ogrenmek tabıkıde kotu degıl ama asırıya kacılmamalı.

evet dediğin gbi aşırıya kaçmamak gerek. bende duydum bikaç cemaat yurdunun kafa yıkadığını. bnm bahsettiğim nur cemaatinin yurdu. yalnz bu sbh namzı snra tv, internt yasağı fln vrmş. o yüzden vazgeçtm

cemaat yurtlarında zorla ibadet ettirmiyorlar yapacaksın diye. ve her ev her yurt farklı oluyor ama bir süre sonra sürü pisikolojisi ile kendini kuralların içinde buluyorsun.
tercih sonuçları ne zaman belli olacak

hiç bi fikrim yok. internette 13-16 arası yazıyo ama bakalım ne zamn olck. bi an önce açıklansada rahatlasa artık tüm öğrenciler. vallahi geçmiyo günler. puanların açıklanmasını faln beklerkn bu kadr stres altında değildim. şuan çok stres yapıyorm.. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…