Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) kısmet bakalım artık neresi tutarsa okucm. yalnız matematk yazdğma çok pişman oldm inş. o tutmz
ikinci öğretimde olsa okurum sorn değl yetrki tutsun :)
çok teşekkür ederim şuanlık illerle ilgili hiç bişy merk etmyrm eğer olursa sorarm :)
şuan tek merk ettğm knu yurt işi ne oluck. ve o yurda nasıl alışıcam. dolap konusu çok sıkıntı oluck benm için
insallah istediğin yere yerleşirsin ama bsy dikkatimi çekti genellikle büyük sehirleri yazmıssın tabi istisnalarda var ama keske bursayıda yazsaydın burda öğrenci olmak hatta bursada yasamak çok güzel.istanbuldan geldim bu arada...
Bence kyk nın en önemli sorunu ders calısmakta biraz sıkıntı olması
Bizim 2 katta 1 calısma odası vardı ama sınav dönemlerinde yer kapmaca oynardık adeta
Herkes üşüşüyo cünkü calısmak icin
Ama ben odamda yatağımdada calısırım diyosan sorun yok tabi
Dolap konusu gercekten sıkıntı.. Düzeltirdim 1hafta sonra yine hersey birbirine girmiş olurdu ufak olduğundan
Tabi bisüre sonra onada alısıyosun dolabın icin kanguru alıyosun odacak askılar fln alınıyo hallediliyo bi sekilde
Yemekhanelerin yemekleri fena olmuyo cesit bol oluyo ben severdim
Cemaat yurdunda giriş saati oluyo mesela benim arkadaslarım 7bucuktan sonra yurttan cıkamazlardı
Ama kyk da kışın 11 yazın 12-1 giriş saatleri oluyo
Arkadaş ortamını anlatmıyorum cunku bu tamamen şans işi nasıl bi odaya düşcene bağlı
Arkadaslar baya yardımcı olmus ama sorun olursa cevaplayabilirim
ben zaten bursalıyım. bursada yaşamak güzel olablirde ben ailemden uzak okumak istedğim için yazmadm bursayı
ay ne güldüm baştan söylesene kızz bende dünden beri bursalıya bursayı anlatıyorum
doğru da ne bileyim ya neyse memleketin güzel neticede
devlet yurtları sınavlarda cok zor oluyor her yer dolu calısman acısından zorluk cekersın .cemaar yurtları dını alıskanlıkları yapması guzel olsada ,zorunlu sabah namazları senı zorluıyabılır ya da bazı cemaat yurtları akılda yıkıyor dıye duyumlar almısdım .derslerınden okuldan tamamen kopup kendını sırf dıne verebılrsın .dınını ogrenmek tabıkıde kotu degıl ama asırıya kacılmamalı.