Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bi bakarmısnız resme ne yapmalıyım bu saca

bence tümden röfle yıpratır zaten açık olan saçı ben olsam küllü kumral alır di boyası yaparım daha sonra diplere röfle tekrar cunkü saçınız evet koyu direkt o saça röfle uçlarla uyumlu olmayabilir

yaptırdın mı saclarını
tümden attırma sac yanıyor dip yapsın baska kuagöre gıt gıttıgınde de sey de begenırsem hep gelıcem fıyatı da ona göre konusalım önceden de öyle gır
ızmırde de kazıkcı kuagor dolu ıyıler ı de var ama
sacın da harıkaymıs canım sahane yani lüle lüle kat kat

yaptırdım canım harıka oldu...ılk defa...ole guzel rofle attırdım ama eklemedımdaha resmı...hatta dıbı bıle cıkmaya basladı...bı ay sonra yaptırıcam bakalım dıp boya...

yaptırdım canım harıka oldu...ılk defa...ole guzel rofle attırdım ama eklemedımdaha resmı...hatta dıbı bıle cıkmaya basladı...bı ay sonra yaptırıcam bakalım dıp boya...

şirine önceki yüklediğin röflene bayıldım bende yaptırdım ama benim öyle olmadı bi tonu bi ismi varmı acaba tam istediğim renk o

canım sacın alt zemini çok önemli...saçın resımdekı gıbımı suan belkı bılgı verırsen yardımcı olabılırım bende yıllarca ugrasmıs sonunda guzel bır rofle yaptırmıs bırı olarak baya tecrube kazandım..asla dıp boya yaptırmıyorum .bastan onu soyleyeyım bırde...sımdıkı halınıde ekleyecegım bır ara..

ben bu ay gittip saçımın diplerine, dip röfle yaptırdım.neden tüm röfle diyorlar anlamadım. elbette arada fiyat farkı, oluyor. o yüzden mi acaba..

sanırım...ucuza yapmamak ıcın adını tumden rofle koydurup uc bes ucuna atıp al sana rofle dıyorlar...ama ben cok memnun kaldım bu yazımdan sonra gıttım tumden rofle attırdım ama harıka oldu aradakı kızıllıklar gıttı cok seker bır sarı oldu....ellerıne saglık kuaforumun valla

ya kizlar ya bende sirinin saci gibi yapmak istiyorum saclarim suan kizil kahve gibi ya ben yurtdisinda oldugum icin kuoforlere derdimi anlatamiyorum bide cok pahali dilimde yok yani evde sariya yani bu sirinin tonunda bi renk istedim kullu kumral boyadim kizilimsi kaheve gibi oldu hangi renk boyarsam sizce biraz sariya doner

canım evde kendin bu renge ulasman zor cunku boya boya yı acmaz...rofle ıslemı ıle ben elde ettım bu sarıyı..ust uste yapılan rofleler sonucu sımdı dahada sarı ama ..sen su an kızıl kahve nın uzerıne rofle attırsan ınan yıkadıkca kızıllık artar hos durmaz denenmıs tecrube edılmıstır...rofle yaptırabılecegın bır kuafor var ıse benden sana tavsıye,sacını acık kahveye boya kendın boya ama sonra gıt rofle attır..bıraz koyu gelebılır gozune ama kızıllıgın gıtmesı acısından ve rofle ıcın uygun zemın olusturulması acısından onemlı ..çok koyu ıstemıyorum dersen kumralda küllü tonu seçmekle hata etmişsin..istersen cok acık kumral a boyayabilirsin ama tavsiyem ..kendın evde alt zemını boya kuafore gıdıp rofle yaptır

canım benim saçımda senin gibi ben diplerini colleston11/1le boyuyorum küllü sarı oluyor röfleye en yakın bu oluyor çok dendim en iyisi bu!:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…