- Konu Sahibi Sirine_4553
-
en son gıttıgım kuafor kısacık kestı saclarımı bu kısa halı baya uzundu saclarım ve dıp roflemde ozenmedı acıkcası yenı yapılmıs halı bu sacımın ama bakarsanız dıplere yakın yerden almadı paket atarken arada ıkı uc parmak bosluk buraktı....ve bı suru para aldı o yuzden tekrar kuaforume gıtmek ıstemıyorum..kımseyede guvenemıyorum
canım baska bır kuafore gıdıp bastan dıp boya attır bence
bu arada sacının rengı supermıs
canım baska bır kuafore gıdıp bastan dıp boya attır bence
bu arada sacının rengı supermıs
zaten sapsarı daha nasıl sarı olcakkı
bence guzel
bence gayet güzel bırakın dağınık kalsın;yalnız sarıdan biraz yıpranmış bakımını eksit etmeyinn Şeniz
saçının rengi çok hoş değiştirme
canım saç rengini çok beğendim yaaa:)
ne diyip yaptırdın bu saçı valla çok hoş:)
tesekkur ederım...kuafor zede olmaktan yoruldugum için vede kız arkadaşlarım sürekli koyu renge boyat dıye ısrar edıp rengının çirkin olduğunu dile getire getire bunaldım....kendım boyuyacaktım valla....nerdeyse
Banada aynısını yaptılar a16 senedir röfleli olan saçımı kendim koyu kumarala boyadım.Ama şunu itiraf edeyim süper oldu sanki gençleştim.Ama sarışınlığın ayrı bir havası var.Yaza kadar böyle kullanıcam sonra tekrar röfle attırıcam.Bu arada senin saç rengin çook güzel ve doğal.bencede bakım yağı kullan rengi daha parlasın.Kuaförede güvenmiyorsan kesinlikle gitme.Gittiğin yerede sadece dip röflesi yaptıracağını söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?