Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar bi bakarmısnız resme ne yapmalıyım bu saca

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
kızlar saclarımın ıkı ay oncekı halıydı bu sımdı dıpler uzadı dıp boya yaptırmadan durdum 3.aya gelıcem gıdıp dıp rofle ıstıyorum tumden rofle atalım dıyorlar.ısı bulmuslar bu sefer de sapsarı oluyor.....basıam daha once geldı ...kı ten rengımde acık degıl cok......ne onerırsınız

en son gıttıgım kuafor kısacık kestı saclarımı bu kısa halı baya uzundu saclarım ve dıp roflemde ozenmedı acıkcası yenı yapılmıs halı bu sacımın ama bakarsanız dıplere yakın yerden almadı paket atarken arada ıkı uc parmak bosluk buraktı....ve bı suru para aldı o yuzden tekrar kuaforume gıtmek ıstemıyorum..kımseyede guvenemıyorum

cnm resim açılmadığı için bir şey diyemeyeceğim.
:tomato:

canım baska bır kuafore gıdıp bastan dıp boya attır bence
bu arada sacının rengı supermıs

ınsallah husrana ugramam....her kuaore malum guven olmuyor aaa yaparım ben deyıp oturtturuyolar koltuga sonra sonuc husran....fazla para almak ıcın dıp boya dıye ısrar etsemde tumden rofle atıcam dıye tutdurruyolar napıyım ben gene mecbur eskı kuafore gıdıcem sanırım..oda çok özensiz malesef

canim bn de sac rengini cok begendim ten rengine gore de fena durmamis acikcasi kuaforune guvenmiyorsn burdan kuafore tavsiyesi alabilirsin izmirli cok kisi var burda yardimci olabirler sanirim.

bence gayet güzel bırakın dağınık kalsın;yalnız sarıdan biraz yıpranmış bakımını eksit etmeyinn Şeniz

canım saç rengini çok beğendim yaaa:)
ne diyip yaptırdın bu saçı valla çok hoş:)

canım saç rengini çok beğendim yaaa:)
ne diyip yaptırdın bu saçı valla çok hoş:)

valla nasıl mutlu oldum....fena değil demekki rengi röflemin:):)benim bu hale nasıl geldi....ben karamele yakın sac rengımın uzerıne 50 paket kadar rofle attırdım....rofle dısında kalan saç tutamlarını açık kahveye boyattım...aradan zaman geçti üzerine 15 paket kadar sadece sarı paket attırdım bu hale geldi...tabi şimdi dipleri uzadı haftaya boyatıcam yeniden şimdi diplerim uzadı ..bakalım begenıcekmısınız

Banada aynısını yaptılar a16 senedir röfleli olan saçımı kendim koyu kumarala boyadım.Ama şunu itiraf edeyim süper oldu sanki gençleştim.Ama sarışınlığın ayrı bir havası var.Yaza kadar böyle kullanıcam sonra tekrar röfle attırıcam.Bu arada senin saç rengin çook güzel ve doğal.bencede bakım yağı kullan rengi daha parlasın.Kuaförede güvenmiyorsan kesinlikle gitme.Gittiğin yerede sadece dip röflesi yaptıracağını söyle.

saç konusunda çok çektiğim içinnn denemediğim renkte kalmadı....ama arkadaşların gazıan gelmeyeceğim sözde röflemin tonu çingen kızların attırdıkları röfle gibiyiş ama çok kötü olsa buradaki yorumlardada aynı durum olurdu..bakalım gıdıcem haftaya az daha bekleyım eskı kauforume mecbur ozensız mozensız guzel yapsındaaa napem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…