• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bi bakarmisiniz? :)

yazdığım konuy kaybetmiştim iyimi :4::4: :27: şimdi bi gecmıse okuyum sonrada mune abladan benım yazdıklarımı sılmesını rica edicem insallah siler.. sonucta ben sizleri korkutmak için yazmadan korkmayın kızlar.. kendımı suclu hıssedıyorum suan..kusura bakmayın..

nişanlıyken ; gündelik set ve 1500tl değerinde bilezik takmışlardı

nikahımda ; k.validem 1200 tl civarında künye getirmişti onu atktı

düğünümde ; tanesi 4000 tl değerinde 4 bilezik,1 gündelikten hariç takı seti takıldı (ayrıca mehir olarak ben 5 konya burgusu bilezik istedim , Allah o konya burgusu bilezikleri almaya nasip ettirmesin bana)6 yıllık evliyim

benım kendi ailem; annem inci set ,,babam burgu bilezik,,kardeşim bilezik,,ablamda künye takmıştı..

tabi bunun dısında geeln gidenlerde bi sürü takıldııı vs ama şimdii hiçç biri bendee değill yokkk aldı gaynanammm vermıyoda :4: evliliğim ilk zamanları delirmiştim resmennn :35::36: ama şimdi koyverdim gitti :9::9::9: hiç bişey kocamla benım mutlulugumdan önemli değil..huzurumuzdan mühim değil..

bana kalan setlerim ve künyelerim (inat edip vermemiştim:52::27: salak kafam keşke hiç birini verdirtmeseydımm aman neyse gecmıs gun :24:) ve alyanslarımız okadar.

aaaa, delinin zorlarına bak. takıp takıp geri mi aldı bileziklerini? ne anladm o işten... :53:

merhaba derya senıde mı korkuttum :( ciddi anlamda üzülmeye başladım .. yazdıklarımın geç farkına vardım maalesef.. mune ablayada msj attım sanırım güme gidecem içeriğe aykırılıktan... olsun yınede umarım yaxdıklarım silinir..

bu arada seninde yengenler tam benım kv gibi birine layıkmıs :27: :34: şaka bi yanada kimse bu dünyada kazanmıyor canım..Allah bi şekilde çıkartıyor ..diğer tarafa kaldığını pek görmedim ben:34:

ben şu davranıslarıyla bile diyorum eşime annen ne zaman isterse gelebilir diye..sonucta benım annem nasıl gelip gidiyorsa eşimin anneside gelip gidecek bu şekilde bı sınırlamayı bende kabul etmıyorum .. şartlar eşit olmalı yani.. her ne kadar anlaşamasakta bu böyle yani.

bunca şeye ragmen bende yüzgöz olmamak için çok uğraştım ama basarılı olamadım maalesef...

evet yaa dolan dolana dimi :34::9::9::9: hepimizin farklı dertleri var işte... :50:

aaaa, delinin zorlarına bak. takıp takıp geri mi aldı bileziklerini? ne anladm o işten... :53:

tek bileziklerimi alsalardı yine gıkım çıkmazdı bukadar..

bana kalan sadece 2 set (1 tanesi gundelik diğeri düğünlükmü diyim ne diyip acep kalın yani),2 künye bide alyansım okadar... alyansım dısındaki altınlarımı almak için halen kavgası suruyorrr :23::23::23:

tek bileziklerimi alsalardı yine gıkım çıkmazdı bukadar..

bana kalan sadece 2 set (1 tanesi gundelik diğeri düğünlükmü diyim ne diyip acep kalın yani),2 künye bide alyansım okadar... alyansım dısındaki altınlarımı almak için halen kavgası suruyorrr :23::23::23:

ayıp bir şey ya insan bu kadar gösteriş delisi olur mu? ihtiyacı mı var da alıyor? madem alcan niye takıyorsun. bir tane tak geç. millete göstercem diye kalp kırmak niye. gösterip gösterip heveslendirip geri almak çok ayıp. sabır diliyorum. :26:

bir de nasıl alabiliyor anlamıyorum. gidip kendi elinle mi verdin. :) teslim edecek başka adam yok muydu? korkulur bu kadınlardan ya.

Son düzenleme:
merhaba derya senıde mı korkuttum :( ciddi anlamda üzülmeye başladım .. yazdıklarımın geç farkına vardım maalesef.. mune ablayada msj attım sanırım güme gidecem içeriğe aykırılıktan... olsun yınede umarım yaxdıklarım silinir..

bu arada seninde yengenler tam benım kv gibi birine layıkmıs :27: :34: şaka bi yanada kimse bu dünyada kazanmıyor canım..Allah bi şekilde çıkartıyor ..diğer tarafa kaldığını pek görmedim ben:34:

ben şu davranıslarıyla bile diyorum eşime annen ne zaman isterse gelebilir diye..sonucta benım annem nasıl gelip gidiyorsa eşimin anneside gelip gidecek bu şekilde bı sınırlamayı bende kabul etmıyorum .. şartlar eşit olmalı yani.. her ne kadar anlaşamasakta bu böyle yani.

bunca şeye ragmen bende yüzgöz olmamak için çok uğraştım ama basarılı olamadım maalesef...

evet yaa dolan dolana dimi :34::9::9::9: hepimizin farklı dertleri var işte... :50:

ben sizi çok taktir ettim, bende olsam sizin gibi davranırdım, malesef insan eşini seçiyor ama ailesini seçemiyor, ama işte tencere kapakta olmuyor malesef, allah dağına göre kar veriyor, keşke kötüye kötü, iyiye iyi denk gelse ama hep çarpraz işliyor çark:)

ayıp bir şey ya insan bu kadar gösteriş delisi olur mu? ihtiyacı mı var da alıyor? madem alcan niye takıyorsun. bir tane tak geç. millete göstercem diye kalp kırmak niye. gösterip gösterip heveslendirip geri almak çok ayıp. sabır diliyorum. :26:

bir de nasıl alabiliyor anlamıyorum. gidip kendi elinle mi verdin. :) teslim edecek başka adam yok muydu? korkulur bu kadınlardan ya.
canım zaten kv nişanı attırmak için kırk takla attı (hal-hatır sormak için aradığımda,kandillerde vs bana bu işin hayırsız olacagını soyledi durdu ve her seferındede tlfnu yuzume kapattı) :23::23: düğün yaklaşırkende dediki bana sizinkiler (teyzem amcam halam vs akrabalarım) altın takmasınlar onun yerıne beyaz esyanı aldrt mobilyalarını aldırt dedi.. :23: benim zaten çeyizim çok fazlaydı , çeyizlerimi gorenler anneme 2 kız gelın etmıs gıbısın demişlerdi..
mutfak komple (bulasık mak hariç) ekmek yapma mak yoktu bide onuda bugun aldım hatta,, diyete başladım artık evimde yemek istiyorum kepeklı cavdarlı ekmeklerımı, yatak odası komple(tepe mobilya) , o.odası halısı,banyo (çamasır mak harc) , ara kordior yolluklarım hepsi tam hatta fazla fazlaydı.:42:.bişey demedim ama çok sinirlendim.:23::23:..düğüne 2 hafta kalada bizde adet geline takı takılmaz dedi benım kızım edepli gorgulu zarif oldugu için düğününde altın istemedi dedi.. inci set istemişler sadece
bizdede adet değil zaten oyuzden istemedik kuyumcuda eşim kendi gönlunden gecenleri aldı.. kv de geldi eşim ne baktıysa kv tam zıttını ,modası gecmıslerı hiç gıkımı çıkarmadım izledim sadece..eşim arada kulagıma fısıldadı anneme bakmaa istegın varsa soyle alalım dedi bende istemıyorum aşkım dedim.

verme kısmında eveeetttt kandırdııı beniiii gayganam :47::47::47: salaklığıma saftirikliğimeee doymayayımm :52::52::4::9::9:evinize hırsız girer dedi çalar altınlarını dedi ne zaman istersen ben size gerı vercem dedi..veriş o veriş bidaha göremedikk :9::9::9: şimdi bende kalanlarıda istiyorlar bende vermeye razı oldum.eşime dedim altınmıs maadi konular bi şekilde alınır ama huzur hiç bi sekılde geri gelmez ... eşim verdirtmedi aldıklarına saysınlar dedi.. bazen maddi açıdan çok sıkıstık pazara markete gidemek ,çeyrek ekmeği dahi bölüştüğümüz zamanlar oldu karnımızı doyurmak için .. ozamanlarda istemıstı eşim ama vermediler.. onların ihtiyacı yoktu canım bizim altınlarla hee hepsi yetecek değilyaa kendi paralarının ustune kattılartabiki.. aynı anda(aynı günde) hem ev hem araba aldılar.. peşin ve borcsuz olarak hemde... (bunların bankaya kredi borcu vardı yuklu mıktarda bidee) amaannn neyseeee... Allah buyuk ,Allah görüyor zaten... :34:

şuan biz k.vlerin elektırık parası,dijiturk parası,,kopeklerının mama parasını oduyoruz..suyu dağdan çekmişler allahtan bide su parası öduycektık..k.pederim bagkurdan emekli... koyde yasıyorlar... bahceleri var cesit beşit bi suru sey ekıyorlar dıkıyorlar satıyorlar.. inekler var..denize yakın köy..balıkcılık varr..ava gidiorlar geyık,bıldırcın,keklik vs avlıyorlar.. Allah dahada arttırsın ınsallah yemın edıyorum hiç bi şekişlde gözum yok..sadece kendı ettikleri masraflarını ödesınler yeterr diyorum ama bunlar böyle alısmıs böye gider oyuzden ses etmıyorum.

ilk evlendımız sene kv ne var ne yok toplayıp gelmıs hakkını yıyemem şimdi amaaaa o getırdıklerını burnumdan getırmesınıde bıldı..masraf olmusumda masraf olmusum.. bılmem ne kadar tutmus yaptıkları falan filan..bizi borclu çıkardılar kısaca..şimdi eşime dıyorumki saaakınnnn bişeyyy getırmeeeee istemiyorum ben kendım yaparımmm..yapıyorumda:21: geçen sene tarhanama kadar yaptım .. bu sene salçamıda kendim yapıcam..biber salcamıda allaha bınsukur net elimin altında bu google amcamı nene mı dedemı herneyse sonsuzzz tşk ederim...sayesınde yemek yapmayı dahı bılmezken şimdilerde kışlıklarımı hazırlıyorum ne mutlu bana :52::32:

ben sizi çok taktir ettim, bende olsam sizin gibi davranırdım, malesef insan eşini seçiyor ama ailesini seçemiyor, ama işte tencere kapakta olmuyor malesef, allah dağına göre kar veriyor, keşke kötüye kötü, iyiye iyi denk gelse ama hep çarpraz işliyor çark:)

çok tşk ederim :16::16:
istisnalar var tabiki ama beni teğet geçmiş sanırım :52::52::9::9: :37:
Allah çirkin bahtı versın demişler :37::34:
Allah sana ve herkese hayırlı,kadir-kıymet bilen ınsanlarla karşılaştırsın vicdanlı özelliklede :25::42:

biz şu an sözlüyüz o yüzden altın falan takmadık ama kayınvalidem altınları hazırlamış yirmişer gramdan altı bilezik almış ayrıyeten düğünde takmak için set alacaklarmış ama ben seti gereksiz bulduğum için onun yerine geniş enli bilezik istedim bozdurduğumda para etmesi için çünkü set takımları çok değer kaybediyo tatlım onun yerine nişanda gündelik üçlü ufak bi set alacağım sadece ama bunların hiçbirinin fiyatı hakkında bi bilgim yok bana sadece beğendirdiler

Back