anlattıklarından görümcen ve kv seni yönetmeye çalışıyor sakın buna müsade etme.. yıoksa nasıl başlarsa öyle gider maalesef.. görümcen kvni dolduruşa gaza getırıyor gibi geldi.. kv seni seviyordur canımda gorumcen buna müsade etmeyecek gibi gorunuyor..
bak sana ne dicem anneler gunude yaklaşıyor..sen k.validene hediye al ,gonlunu al onun bir çanta,flar ne bileyim içli dışlı yazlık penyeler gibi bişeyler bakabılırsın.. gorumcenın çocugu yok sanırım varsa onada al ..sen iyi ol iyi gorun bosver..hem nişanlınında çok hoşuna gidevektir bu davranısın..
onların sana aldıkları seylerıde sadece onlara giderken giyki bak aldıklarınızı gıyıyorum imajı ver,,sevınırler birde inatlaşmaktan vazgecerler artık tamam yola getırdık diye dusunsunler boşver. sen de hee hee dee yine kendi bildiğini oku canım
ben bu dedıklerımı yapmıstım uyguladımda hediyeler gorumcemın couklarına hediyeler ama kıymet bılınmıyorsa ustune kotuluk oluyorsa artık ben daha bişey yapmam yani..şimdi benden kötüsü yok..ama benim içim rahat vicdanım rahat .doğum gunu,öğretmenler gunu,anneler gunu,babalar gunu vs hep aradım hal hatır sordum ..cumaları aradım hayırlı cumalar dedim ,hediyeler gonderdim.. kısaca ben vazifemi yaptıgıma inanıyorum..
neyse sana dönelim
kesinlikle çalışmalısın canım bunlardan kurtulusun bunu gosterıyor.. bi yandan kpss biyandan öğretmenlik yorulcaksın ama mecbursun maalesef.. sana da bi bakıma kaçış yolu olur
son olarak o bayılma ağlama krizlerini benım kvde çok yapıyor niye bılıyormusun kendısı haksızya haklı çıkarmaya calısıyor.. kavgadan sonra hemen eli ayagı titrer dizlerinin üztüne çöker ve agıtlar yakmaya baslar dizlerine vura vura..beddualar eder.. beni bikere böyle evinden kovdu biliyomusun ,üstümede kapıyı kitledi.üzerimde 5 kurus para yok çantam evde kaldı üstüm başım ev hali.. köydeyim akşam olmuş nere gideyim ..böyle vicdansız bi kadın işte... eşim gece 2de eve geldide kahveden öylelikle ben evine girebildim tekrardan.
tşkler canım.. bencede eşinin kıymetini bil hamişliğinde hayırlı olsun bu arada
dediğin gibi her ailede illaki sorun oluyor ancak bazen sabır kalmıyor ozmaan dıyorumki kendime ''ellerde kim bilir neler neler var sabret iskorpit'' bu günlerde geçecek .. arkdaşlarım boşanma taraftarları onlarda haklı çünkü ben buraya çok çok yüzeysel olarak yazdım ..ayrıntılara girmedim
sinirimi zıplattığı zamanlarda evet arkadaşlarım haklıymış bu adam benı haketmıyor dediğim çok oldu.belki ailemde destekleseydı ''elalem ne der ''dicene belkide boşanmıştım..çok düşündüm acaba alışkanlık mı sevgimi diye..
ama ben bu adama hala daha her şeye rağmen körkütük aşığım
buda benım bu dünyadaki imtihanımmış işte diyorum ,, ilk zamanlar isyan edersim şimdi koyverdim gitti.
.kendimi üzmüyorum..yıpratmıyorum
bu süreci değiştiremeyecegımı oğrendım..
oyuzden çok fazla didiklemiyorum olayları yuzeysel geçiştiyorum
ailesiyle görüşmediğim içinde belki kafam rahat bu yüzden
evlilik senden korksun canım
aynı şehirde olsan daha da sinir olursun olmadık şeyleri de gözüne batmaya başlardı .ister istemez nişanlına yansırdı bu durum..bosver uzak olun.. dediğin gibi yeni başladın sen bu maratona..ancak sana gıyımınle kusamınla bişi dediklerinde sakın olaki yuzun dusmesin bosver umursama içinden en sevdiğin şarkıyı mırıldan mesela
mesela benım gorumcem k.v. evinde şort ve askılı gezıyorken bana yasaktı cunku ben gelındım..kapri giydim kısa kollu tısart dunya laf yemısım eşim dedi inanki hiç duymadım çünkü ben ozaman en sevdiğim müziğe odaklanmıstım onu söyluyordum içimden :)))
aynen canım baya yol katettım evliğimi oturttum yenıden ayaga kaldırdım altındaki tozları sildim sonra tekrar yerıne oturttum hayat boyle işte canım hatta şuan level 6 dayım diyip kendimle dalga bilee gecıyorum..
hımm birde ben evlenecek arkadaslara gozlerı korksun diye yazmadım canım dediğin gibi ne dolmuşum yaff dedim kendi kendime
burasının yerı olmadığını gec anladım ama oyuzden kusura bakmayın
Rabbim herkesin yuvasında huzur,bereket,sevgiyi eksik etmesin..