Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
mayıs maşı memleket gididyoruz we bu kızıma özel yemek yapma olayı biraz zor olacak..tek bir yerde olmıcaz we ordan oraya mazleme taşı olmaz..8 aylık olacak o zaman.. bir kaç topikte okudum 8.aydan itibaren az yağlı,yağı soğanla hafifkavurarak kendimize yapılan yemeklerden verdiklerini yazmışlar..verebilirmiyim?yemek suları falan..
♥ {- _ -} ♥
Kayıtlı Üye
verebilirsin canım sadecetuzsuz olmasına dikkat et yese benim oğluma artık herşeyi tuzsuz olması şartıyla verebileceğimi söyledi doktorumuz sende verebilirsin yavaş yavaş tabi acılı falan olursa olmazda bi de tuzsuz olsun yeter
canım sağol..yani içinde salça olanlarda olabilir demi??
♥ {- _ -} ♥
Kayıtlı Üye
olur olur diyorum ya önemli olan tuz meselesi ve acılı olmaması e malum çok küçükler daha
bugün az tattırayaım bakalım..
Allah oğluna bol bol iştah versin inşallaha.s.
♥ {- _ -} ♥
Kayıtlı Üye
ağzın dualı olsun inşallah canım benim minik kuzunada afiyet olsun şimdiden boshayallersmile
hiiiiiiç kafanı yorma derim çünkü bebeğin farklı ortamlara girip çıkacağı için yaramazlık yapmaktan ve değişikliği gözlemlediğinden yemek yemek eklına bile gelmeyecek o yüzden çok fazla üstüne düşme basit yapılan çorbalar ve kavonoz mamaları hazır yoğurtlala idare et haa tabi bidee en önemlisi biberon mamasını yanından eksik etme inan bana böyle durumlarda büyük kurtarıca rol oynuyorlar.
hiiiiiiç kafanı yorma derim çünkü bebeğin farklı ortamlara girip çıkacağı için yaramazlık yapmaktan ve değişikliği gözlemlediğinden yemek yemek eklına bile gelmeyecek o yüzden çok fazla üstüne düşme basit yapılan çorbalar ve kavonoz mamaları hazır yoğurtlala idare et haa tabi bidee en önemlisi biberon mamasını yanından eksik etme inan bana böyle durumlarda büyük kurtarıca rol oynuyorlar.
kavanoz mamalarını hiç düşünmemiştim bak olabilir..teşekkürleryerimseniben mama kullanmıyoruz emiyor bu durumda ben hep yanında olucama.s
kavanoz mamalarını hiç düşünmemiştim bak olabilir..teşekkürleryerimseniben mama kullanmıyoruz emiyor bu durumda ben hep yanında olucama.s
benim akrabamın oğlu 7 aylıktı bildiğimiz kıymalı pidenin kıymalarını yerdi hem de büyük iştahla. hiçte dokunmazdı çocuğa. nakredusanın dediği gibi tuza dikkat ederek yedirebilirsin bence de. biraz bizlerle aynı şeyleri yemeye başlasınlarda ileride yemek seçmesinler.
kavanoz mamalrı da büyük kolaylık olur sana canım. milupanın organik kavanoz mamalrı güzel. hem tatlarını bebekler seviyor sıkıştığın zamanlar onlardan alırsın. mesela benim oğlum patates-brokoliye bayılıyor birde hipp in tavuklu sebzelisi çok sevdi. bugün gezmeye çektık ozaman yedirdim yaladı yuttu :)) ama malesef hipp her yerde bulunmuyor ama milupayı rahatlıkla bulabilirsin.
bu arada özlemişsindir memleketini sana iyi gezmeler şimdiden :))
benim akrabamın oğlu 7 aylıktı bildiğimiz kıymalı pidenin kıymalarını yerdi hem de büyük iştahla. hiçte dokunmazdı çocuğa. nakredusanın dediği gibi tuza dikkat ederek yedirebilirsin bence de. biraz bizlerle aynı şeyleri yemeye başlasınlarda ileride yemek seçmesinler.
kavanoz mamalrı da büyük kolaylık olur sana canım. milupanın organik kavanoz mamalrı güzel. hem tatlarını bebekler seviyor sıkıştığın zamanlar onlardan alırsın. mesela benim oğlum patates-brokoliye bayılıyor birde hipp in tavuklu sebzelisi çok sevdi. bugün gezmeye çektık ozaman yedirdim yaladı yuttu :)) ama malesef hipp her yerde bulunmuyor ama milupayı rahatlıkla bulabilirsin.
bu arada özlemişsindir memleketini sana iyi gezmeler şimdiden :))
özledimmm:sm_cool:
kavanoz maması hipp i denemedim hiç..milupa ve bebelac yedi..
dediğiniz gibi başlıcam şimdiden az az yesin bakalım..et sevmiyor yaa inşallah alışır zamanla..
oğlum ve kızım herşeyim
Kayıtlı Üye
hipp in meyve püreleri ve sebze pürelerini alıyorum ben.biyere gittiğim zaman kullanıyorum birde haziranda tatile gidicez kısmetse o zaman bende bunlardan kullanıcam otelin yemeklerindrn veremem..emecek birde bunlardan vericem birde hazır yoğurt vericem mecburen daha önce hiç vermedim hazır yoğurt ama idare edicez artık