- Konu Sahibi Gamzekkaya
-
8mişCanım boş gebelık derken kac haftalıksın kı su an
Hic uzulme bence bir kac gun sonra baska bir doktora git tekrar
Peki degerın kac cıktı
Bekle bir hafta daha sakın aldırma doktorunla konuş detaylı.Kardeşime de dediler aynısını bekledi ve sonuçta kese göründü.Sağlığını etkileyecek bir durum var mı onu da öğren.100000 küsür çıktı ama kese yok
Anladım cnm bu haftada gözükmesi lazımdı sanırım ama sen yıne bekle Allah gönlüne göre versin üzülme inşallah bır daha nasıp olur100000 küsür çıktı ama kese yok
İnşallah banada öyle olur bilmiyorum özel ile devlet arasında gezdim bütün gün iki tarafta aynı şeyi diyorAynisi benim basima geldi simdi 14 haftalik hamileyim doktor bana yatiralim seni dedi hayir dedim bana kagit imzalattı kendi iistegimle kurtaj olmadigima dair alttan da bakti keseyi goremedi ama ilk cocugumdan biliyordum gec dollenme olabileceginj be ben biraz kiloluyum o yuzden de gorunmedigini dusundum gercekten de yaklasik bir hafta sonra gittim gorundu hem de devlet hastanesinin dandik ultrason makimesinde
gozun aydın sankı cızgı gordum sız gordunuz dımı cızgıyıKızlar nasıl olsa yok diye kenarı bıraktım eşim iki dakika sonra peşimden getirdi sizce varmı
Bak canım bekle kesinlikle doktorlar da yanılıyor inşallah kese görünecek yakında sabırlı olİnşallah banada öyle olur bilmiyorum özel ile devlet arasında gezdim bütün gün iki tarafta aynı şeyi diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?