Kizlar bi bakarmisiniz :(

Nurabdullahpolat

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
233
106
18
32
Kizlar selam ben 2 senedir ugrasiyorum bebis icin gecen ay siddetli regl oldum 3 4 gun cok sancili ve cok oldum normalde az olur cok sanci cekmezdim bu ayda bat a 8 gun varken koyukahve siyah camur gibi akintim oldu 1 gun oldum oda cok azdi doktora gittim vajinal muayene yapti adet olmussun dedi tedavi icin klomene ve folica ya basladim pazartesi kontrolum var normalde bugun reglin 3 gunu olcakti tekrar regl olcakmiyim bu ay yoksa 1 gun oldum bitti diger aya mi kalir reglim hala tekrar regl olmadim karin kasik bel agrilarim var gebelik olma ihtimalim varmidir ki cok kafam karisti

Son düzenleme:
Yaptimda tek cizzgi maleseg ya ama coooook siddetli sol kasigimda agri var kac gundur canım klomen bitti agrilarim artti bide bisey sorcam rahim filmi hakkinda bilginiz var mi

Yaptimda tek cizzgi maleseg ya ama coooook siddetli sol kasigimda agri var kac gundur canım klomen bitti agrilarim artti bide bisey sorcam rahim filmi hakkinda bilginiz var mi

Doktor yumurta takibi için çağırmadı mi? Ya da belli bir tarih vermedi mi su günde gel diye canım.

Rahim filmi cektirmistim bilgim var evet. Onu mu önerdi doktor

Oncelikle tesekkur ederim simdi 2 sene sonunda tedaviye basladik ozel hastanede vajinal muayenem hormonlarim gayet iyiymis soldada yumurtalarim var gosterdi doktor ben esimden test istedi pazartesine herseyim cok guzel cikti sukur klomen ve folica yazdi 5 gun kullan 4 gunde oyle bekle toplam 9 gunden gel dedi pazartesi gitcez sorum su rahim filmini herkesten istiyolarmi gerek var mi cektirmeye ben epey korkuyorum da

Doktor yumurta takibi için çağırmadı mi? Ya da belli bir tarih vermedi mi su günde gel diye canım.

Rahim filmi cektirmistim bilgim var evet. Onu mu önerdi doktor

Bide fakulteye gitmistim ilk bir sene once ordaki doktorlar tedaviye baslamadan istemisti ama cektirmemistim bu doktorum daha onunla ilgili bisey demedi pazartesi sanirim catlatma ignesi yapacak yumurtam catlamamissa cok agrim var sol yumurtaligimda sebebi ne bilmiyorum

Yani tüplerde tıkanıklık varsa klomeni boşa kullanmış olursun. Zaten sadece 3 defa kullanma hakkin var. İnşallah vardır bebis de gerek kalmaz canım...

Inşallah ya ne kadar zor surecler Rabbim herkese versin inşallah bu ayda bir gun adet oldum doktor vajinal muayene yapti adet dedi ama bir gun oldum rengi cok koyuydu sonra siyahlasti bitti kanama gunu kan testi yaptirdim negatifti bu ay baska adet olmam heralde tekrar

Klomen kullandığın için olmaz muhtemelen evet canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…