• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi bakarmısınız, özellikle evli olanlar

Allah iyiliğini versin dalinana kaydirigubbakcemile3 bşey olmaz heralde.Bide sen eşinin ceketinin üstünde oda senin duvağında kılıyomuş,öyle duymuştum.

Yok guzelim, olabilir, herkese kismet olmuyor bu namazi kilmak.
Geç olsada iki rekat kilabilirsin bir gece...Rabbimizden evine nur, huzur, saygi içerikli bir hayat dilemen için.
Mutluluklar

canım herhalde açacak başka bir konu bulamadın bende bunu açayım dedin 5 yıl öncesini düşüneceğine o 5 yıl içinde vede şimdi namazını kılıyomusun onu düşün kılıyorsan nemutlu yok eyer kılmıyorsan ozaman her anına üzül

guzelım o zaten sukur namazı.sag saglım atlattık cok sukur gıbı yanı.namazdan sonrada o gece olacaklar ıcın esın ıcın kendın ıcın o geceyı bırbırınıze kolaylastırması ıcın vs vs kısınden kısıye degısen dualar yapılır.yanı benım bıldıgım farz degıl ama vacıp bı namaz

bende aynı durumda evlendim yani regliydim

namaz kıldık ama ne anlamı kaldı orasıda tartışılır
çünkü zaten bi yatakta yatıp oynaşıyoduk

ama senin gibi heyecanda unutan çok
bence hiçbişe olmaz
onun bi zorunluluğu yok sadece sevabını alamazsın
farz namazı değil ki nafile namazı

ben bşey sormak istiyorum.5 yıldan beri bu konu benim aklımı kurcalıyo ve hiç rahat değilim.Ben düğün günü regl dim,haliyle ilk gece yapılması gereken şey 1 hafta sonra oldu.İlk gece 2 rekat namaz kılınması gerekiyo ben bunu 1 hafta sonra o korkudan heyecandan unuttum,yani namaz kılmadım.Ne olur acaba,bişey olurmu?Öyle etrafımda tanıdık bi hoca falanda yok sorayım. Bi bilen varsa beni aydınlatsın.

bizim düğünden 3 gün önce imam nikahımız kıyıldı..hoca efendi eşimle yanlız konuşmak istedi nikahtan sona kaydirigubbakcemile3

gelinin kılmasına gerek olmadını sülemiş kılmadım ben de benneyaptımki

bizim düğünden 3 gün önce imam nikahımız kıyıldı..hoca efendi eşimle yanlız konuşmak istedi nikahtan sona kaydirigubbakcemile3

gelinin kılmasına gerek olmadını sülemiş kılmadım ben de benneyaptımki

yorumun için sağol canım.

ya bide abdest nasıl alıcan yüzünde bin türlü boya var onu yap bunu yap gelinliyi indir benim eşim kıldı allah kabul eder inşallah

benim imam nikahım kıyılırken ben almıştım abdest.Birde regl dim,hoca bişey olmaz demiş.burasınıda anlamamıştım,nasıl olmaz?

ben bşey sormak istiyorum.5 yıldan beri bu konu benim aklımı kurcalıyo ve hiç rahat değilim.Ben düğün günü regl dim,haliyle ilk gece yapılması gereken şey 1 hafta sonra oldu.İlk gece 2 rekat namaz kılınması gerekiyo ben bunu 1 hafta sonra o korkudan heyecandan unuttum,yani namaz kılmadım.Ne olur acaba,bişey olurmu?Öyle etrafımda tanıdık bi hoca falanda yok sorayım. Bi bilen varsa beni aydınlatsın.

cnm derın konular kımse emın olmadan evetolur yada olamz demesın
bende redlydım oolayınm oldugu gece namaz kldm cnm

tabıı canım namaz demek rabbın huzuruna durmak demek.Allahın huzuruna pıs kırlı cıkılır mı canım.reglken pıs kırlı konumundayız.necıs var yanı.olmaz

Canım bana aynen şöyle söylediler namaz kılıp bitirip duanı ettikten sonra tatlı birşeyler ymek gerekiyormuş evde meyve olmadığı içi bize şerbet hazırlamışlardı...Namazdan sonra içip sonra ilişkiye girmen gerekiyormuş...Ahiret günü tekrar dirilince gerdekten önce yediğimiz o tatlı şey midemizde kalacakmış bir tek....

Canım bana aynen şöyle söylediler namaz kılıp bitirip duanı ettikten sonra tatlı birşeyler ymek gerekiyormuş evde meyve olmadığı içi bize şerbet hazırlamışlardı...Namazdan sonra içip sonra ilişkiye girmen gerekiyormuş...Ahiret günü tekrar dirilince gerdekten önce yediğimiz o tatlı şey midemizde kalacakmış bir tek....

canım bu dirilme hakıında nerden duyuyosunuz anlamdım ..inanmayın Allah aşkına ..
hurafe bunlar...ahirette tek önemli şey amellerin ve onlar çıkacak ...

Gerdek gecesi kılınan namaz ile alakalı olarak kaynaklarda herhangi bir emir yoktur. Sadece ashab-ı kiramın bazılarının bu namazı kıldıkları ve tavsiye ettiklerine dair bilgiler mevcuttur. Buna bakılarak bu namazın müstahab bir namaz olduğu söylenebilir. Bu namazı kılacak olan kişinin erkek - kız - dul olup olmamasının da herhangi bir farkı yoktur. Kılındığında sevap kazanılacak ama kılınmadığında günah olmayacak olan bu namazı isteyen herkes kılabilir. Yükümlülük söz konusu değildir. İsteğe bağlıdır.

bizleri aydınlattığın için allah razı olsun canım,eline we yüreğine sağlık kaydirigubbakcemile5

valahi benim hiç aklıma gelmedi böle bişeyy.büyüklerimizde sölemedi hani:1no2:

cnm kılınması gerek evet 2 rekat namaz keske regl bitipte olcagı gün abdest alıp önce namaz kılsaydın sona olsaydı
ama artık olan olmus napılır kii baskaaa genede bir hocaya sor ögren derim

Back