• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bi bakarmısınız çok acil!

kypelin

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
23
0
286
İstanbul
kızlar benim bi tane kuzenim var 14 yaşında hayatımda hiç adet olamadım diye hergün ağlıyo psikolojisi bozuldu ona anlatıyorum 16 yaşına kadar olmazsan normal diye ama ağlıyo 2-3 gün önce karnına ağrılar saplandı ve saplanmaya devam ediyor ama gelişimi normal genital bölgesinde kıllanmalar var koltuk altında yeni yeni çıkmaya başladı göğüsleride acıyo 1-2 yıldan beri akıntılarıda var kızlar bunlar adet belirtilerimi size sormamı istedi cevap verirseniz sevinirim:)

Son düzenleme:
kızlar benim bi tane kuzenim var 14 yaşında hayatımda hiç adet olamadım diye hergün ağlıyo psikolojisi bozuldu ona anlatıyorum 16 yaşına kadar olmazsan normal diye ama ağlıyo 2-3 gün önce karnına ağrılar saplandı ve saplanmaya devam ediyor ama gelişimi normal genital bölgesinde kıllanmalar var koltuk altında yeni yeni çıkmaya başladı göğüsleride acıyo 1-2 yıldan beri akıntılarıda var kızlar bunlar adet belirtilerimi size sormamı istedi cevap verirseniz sevinirim:)

canım neden bukadar adet olmak istiyor, yaşı cok normal olur kendini üzmesin bence. Kasıklarındaki agrı evet adet dolayısıyla olabilir ama psikolojikte olabilr. Herkes farklı yaşlarda olur.

Ben 16 yaşımda olmuştum, kişiden kişiye değişir. Bu kadar üzmesine gerek yok kendisini. Korkusu varsa dr götürün, doktor rahatlatacaktır kendisini :)

Back