- 28 Ekim 2011
- 1.825
- 347
-
- Konu Sahibi Cicegiimmbe
Aaa denekki ondan benimki kiz ilk oglum vardi onda bu kadar olmamistim demekki oleCanim kiz bebekler daha asagida dururmus onun baskisi daha cok olurmus erkege nazaran. Biliyomuyum hayir sadece ole duydum. Seninkinun cinsiyetide bilmiym ama ole derler:)
Evt canim pyle sanrm gunde kqc kez cikiprum tuvalete ckioym sayamadim oda guzelllmuhtemelen bebeğin idrar kesesine bası uygulamasından dolayıdır :)
Aaa denekki ondan benimki kiz ilk oglum vardi onda bu kadar olmamistim demekki ole
Amin cnm cumlemizin insallh senin cinsiyet nedirrOyle derler benim ilk oldugu icin kiyaslama yapamiyorm ama 2 kizi 1 oglu olan bi arkadasim war banada o soledi kiz asagiya cok baski yapar cikacak gibi hossedersin falan dedi ordan aklima geldi benimde rabbim sagliCakla kucagimiza almayi nasip etsin :)
Amin cnm cumlemizin insallh senin cinsiyet nedirr
Aaa ne guzel allah saglikla kucagnia almayi nasp etsnKiz canim benim ki :)
Aaa ne guzel allah saglikla kucagnia almayi nasp etsn
Oyledircanm ins nasip olursa bnmde kizim olacak bizde o duyguyu ttadacagzAmin canim insallah cumlemizin. Oglan istiyoduk ama rabbim kiz nasip etti kiz annesi olmak daha guzel galiba :)
Saol cnm tsk edrm allh seninde bebegini.saglikla kucagina almayi nasip etsinhamileliğin son haftalarında rahim mesaneye baskı yapar bu çok normal bir durum.yanma,kaşıntı,kırmızı idrar olmadığı sürece için rahat olsun hayırlı doğumlar
allah razı olsun canım hepimizinkini inş.Saol cnm tsk edrm allh seninde bebegini.saglikla kucagina almayi nasip etsin