- 10 Ağustos 2009
- 121
- 69
- 123
- Konu Sahibi white chocalate
-
koltukaltından sadece sıvı silikon mu konulabiliyormuş?Selam arkadaşlar..göğüs buyutmeyle ilgili birkaç sorum var..biliyorum bikmissinizdir ama...:)
1)göğüs kaslarinin güçlü olması kasalti ameliyat için bi artimi eksi midir?(doktor kollrimi birleştirip sikmami istediğinde goguslerim baya bi oynamisti da..:)ben koltukaltı dsunuyorum ama kollarla birlikte daha çok hareket eder gibi gelip emin olamiyorum:/bekarim da..ya göğüs altı ya koltuk altı kalio alternatif olarak..sizce hangisi daha mntiklo?bide kol altından siwi silikon enjekte ediliyor sanirim o da skntili olabilir gibi geliyor..sizce?
Kasların güçlü olmasının bir zararı olur mu bilmiyorum benimkide güçlüydü bi zararını görmedim.ben kesinlikle meme altı ol derimBen öyle duymuştum behin..net bilmiyorum ama öyle anladim forumda okuduklarim kadarıyla..bide gogusler ayrik duruyor seklinde yorumlar vardi..ben lipo için gittiğim için göğüs konusunu çok net konusamadim sadece koltukalti iyi olur demişti doktor..
Siz nereye yaptırdınız acaba peki meme ucunda iz olmuyor mu ben de yeni yeni araştırmaya başladım çok merak ettiğim şeyler var o yüzdenama meme ucu yapacak bi doktr bulamazsan meme altı öneririm
ben eskişehirde yaptırdım. ama istanbulda da yapan doktorlar var. gerçi nerde yaşadığınızı bilmiiyorum ama.. meme ucunda iz, memenin o kahverengi halkasının çevresinde oluyoSiz nereye yaptırdınız acaba peki meme ucunda iz olmuyor mu ben de yeni yeni araştırmaya başladım çok merak ettiğim şeyler var o yüzden
teşekkürler canım.Minnoş senin izler çok iyi ve bncede en iyi bölge göğüs ucu..doktorun iyi hcbi sorun olmicak dese de acabalar oluyor bi uç yil sonra doğum yaparsam ve bi sknti olursa diye..çocuk vs yi atlamis olsam kesin göğüs ucu yaptirirdim..belki de oyle olur ne bilim çok karisigim ikna da olabilirim bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?