• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bi bakar mısınız?

white chocalate

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
121
69
123
Selam arkadaşlar..göğüs buyutmeyle ilgili birkaç sorum var..biliyorum bikmissinizdir ama...:)
1)göğüs kaslarinin güçlü olması kasalti ameliyat için bi artimi eksi midir?(doktor kollrimi birleştirip sikmami istediğinde goguslerim baya bi oynamisti da..:)ben koltukaltı dsunuyorum ama kollarla birlikte daha çok hareket eder gibi gelip emin olamiyorum:/bekarim da..ya göğüs altı ya koltuk altı kalio alternatif olarak..sizce hangisi daha mntiklo?bide kol altından siwi silikon enjekte ediliyor sanirim o da skntili olabilir gibi geliyor..sizce?

Selam arkadaşlar..göğüs buyutmeyle ilgili birkaç sorum var..biliyorum bikmissinizdir ama...:)
1)göğüs kaslarinin güçlü olması kasalti ameliyat için bi artimi eksi midir?(doktor kollrimi birleştirip sikmami istediğinde goguslerim baya bi oynamisti da..:)ben koltukaltı dsunuyorum ama kollarla birlikte daha çok hareket eder gibi gelip emin olamiyorum:/bekarim da..ya göğüs altı ya koltuk altı kalio alternatif olarak..sizce hangisi daha mntiklo?bide kol altından siwi silikon enjekte ediliyor sanirim o da skntili olabilir gibi geliyor..sizce?
koltukaltından sadece sıvı silikon mu konulabiliyormuş?

Ben öyle duymuştum behin..net bilmiyorum ama öyle anladim forumda okuduklarim kadarıyla..bide gogusler ayrik duruyor seklinde yorumlar vardi..ben lipo için gittiğim için göğüs konusunu çok net konusamadim sadece koltukalti iyi olur demişti doktor..

Ben öyle duymuştum behin..net bilmiyorum ama öyle anladim forumda okuduklarim kadarıyla..bide gogusler ayrik duruyor seklinde yorumlar vardi..ben lipo için gittiğim için göğüs konusunu çok net konusamadim sadece koltukalti iyi olur demişti doktor..
Kasların güçlü olmasının bir zararı olur mu bilmiyorum benimkide güçlüydü bi zararını görmedim.ben kesinlikle meme altı ol derim

yok koltukaltından sadece sıvı silikon konulmuyor. ama bu ameliyatı da herkes yapamıyır. istanbulda zekeriya kul u duymuştum mesela. ama kendi bile önermedi koltuk altını, o kadar söyliyim.
en iyisi meme ucu tabiki. bende bekarım ve meme ucu yaptırdım. ama yine bunu yapacak bir doktor bulmak zor. çünkü süt bezlerine zarar vermemek yine tecrübe işi..

Minnoş senin izler çok iyi ve bncede en iyi bölge göğüs ucu..doktorun iyi hcbi sorun olmicak dese de acabalar oluyor bi uç yil sonra doğum yaparsam ve bi sknti olursa diye..çocuk vs yi atlamis olsam kesin göğüs ucu yaptirirdim..belki de oyle olur ne bilim çok karisigim ikna da olabilirim bilmiyorum..

ben iz konusunda meme amelıyat olmadan önce cok düşündüm bu konuda ınanılmaz hassastım eger ebellı olur cok kötü gözükürse bu benı cok mutsuz ederdı ve en ıyı saklayan yerın meme ucu olduğunu bıldıgım ıcınde meme ucundan oldum ıyıkı de oradan olmuşum dıyorum benı rahatsız edecek hıc bır durum yok iz de doktorunda elıne sağlık güzel kesmıştı :) bu arada evlıyım cocugum yok ılerde duşunuyorum..

Siz nereye yaptırdınız acaba peki meme ucunda iz olmuyor mu ben de yeni yeni araştırmaya başladım çok merak ettiğim şeyler var o yüzden
ben eskişehirde yaptırdım. ama istanbulda da yapan doktorlar var. gerçi nerde yaşadığınızı bilmiiyorum ama.. meme ucunda iz, memenin o kahverengi halkasının çevresinde oluyo

Minnoş senin izler çok iyi ve bncede en iyi bölge göğüs ucu..doktorun iyi hcbi sorun olmicak dese de acabalar oluyor bi uç yil sonra doğum yaparsam ve bi sknti olursa diye..çocuk vs yi atlamis olsam kesin göğüs ucu yaptirirdim..belki de oyle olur ne bilim çok karisigim ikna da olabilirim bilmiyorum..
teşekkürler canım.:KK36: ben de hiç düşünmüyordum meme ucu. tamamen doktorun iknası oldu.. biraz da niyetim varmış demek ki 5 dk da ikna olduğuma göre:KK48:

Koltukaltı önermem çünkü protezin o tarafa kayma riski var..
ben iz konusunda hassas olduğum için meme ucu oldum.. süt konusunun bunla bi ilgisi yok ilk çocuğumda emziremedim protez varken ilerde bi tane daha yaparım.. süt konusunda psikoloji ve beslenme önemli.. iz olarak şu an çok belli değil ama yokta değil benim bedenim biraz geç iyileşen bi yapıda malesef ama üç ay oldu bakalım bir yıl sonra belki güzel olur.. benim de albümde iz fotom var.

Back