• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kızlar bi bakar mısınız?

DerinsuYagmur

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
51
0
296
İstanbul
Kızlar ben bebek odası takımı almayı düşünüyorum..Alacağım takım biraz pahalı..Çilekten beğendim..Yatak odasında yanıma da küçük bezden beşik almayı düşünüyorum,park yatak gibi..Ama çevremdekiler sadece beşik al daha sonra kullanışlı birşey alırsın diyorlar,genç odası gibi..6,7 yaşına gelince mecbur odasını değiştirmek zorunda kalacağım için öyle söylüyorlar..Ya ben ucuz da olsa bebek odası alayım diyorum..Kararsız kaldım,sizce ne yapayım?Sizler nasıl döşediniz bebişlerinizin odalarını?

eğer maddi olarak seni zorlamayacaksa ve evinde müsaitse al bence. ben ilkte almamıştım. sonra çok pişman oldum. gittim aldım. şimdi odasında güzel güzel ounuyor. tv falan yok. bizim içinde rahat oluyor.

Valla arkadaşa katılıyorum bende almadım ve çok pişmanım. Kıyafetleri bîzim dolap ve çekmecelerde oyuncakları kutularda..... Ve düşün daha 4 buçuk aylık. Bence almalısın ben yanıma bambu beşik aldım çokta rahat ediyor. Bende en kısa zamanda bir oda takımı alıyorum!!!!!

Back