• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bi bakar misiniz..

minisindunyasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
42
8
1
37
Yeni uyeyim. Hepinize kucak kucak sevgiler. Hep takipteyim.
Bi sorun var bende ama anlamadım..

Bugün itibariyle reglim tam 7 8 gün gecikti. 2 gun gecikince test yaptim evde pozitif silik çizgi belli belirsiz..
Ardından kanda bakıldı negatiffff. Şok oldum. Bugün 7.gün.. ve hala gelen giden yok. Akinti durmadı bi az bi çok devam ediyor. beyaz sıvı akışkan, bazen katı.. Idrar rengim de koyu. Ilk onu farkettim zaten. Ama yanma kaşıntı vs yok.
Dün tekrar test yaptim. Idrar testi,silik çizgi daha belirgin. 5 dk içinde hemde. belirti olarak sadece arada midem bulanıyor ama hemen geçiyor. kasiklarima bi iğne girip çıkıyor nadiren. Şişkinlik var. Agiz kuruluğu var. Kizlar tekrar kan vermekten korkuyorum. Çevreden gec dollenmedir diye fikir verdiler kafam karisti. Ne yapayım ben bilemedim. Baktığım kadarıyla kimyasal belirtisi de değil dış gebelik de değil. Neyin nesi anlamadım. Bana bi fikir verin n olur.. şimdiden çoook teşekkür ederim.

Geçen ay düşük yaptığım için bilmiyor ki nezmn olacak adetim.31 gün oldu bugün
Cok gecmis olsun canim. Bende düşük yaptim tam 1 sene 4 ay önce ve hala uğraşıyorum. Geçen ay yaptiysan düşük bu değer yeni değerdir. Onun değeri çoktan yok olup gitmiştir. Bilemedim ki ne zor is bu yaa .. Allahım hayirlisini versin.

Cok gecmis olsun canim. Bende düşük yaptim tam 1 sene 4 ay önce ve hala uğraşıyorum. Geçen ay yaptiysan düşük bu değer yeni değerdir. Onun değeri çoktan yok olup gitmiştir. Bilemedim ki ne zor is bu yaa .. Allahım hayirlisini versin.
Aynen öyle çok zor işlermiş vücut ayrı kafa ayrı yoruluyor oldumu olmadımı:))

Back
X