How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kızlar bi bakar mısınız

Aleynanur41

Mila'm abla oluyor 💕
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
833
622
103
30
Kızlar ben ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum hemen konuya döniyim normalde reglimden 2 gün gecikme var ama bugün eşimde farketti şimdi karnımda çooook hafif çizgi var nedir o başına gelen varmı

Kızlar ben ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum hemen konuya döniyim normalde reglimden 2 gün gecikme var ama bugün eşimde farketti şimdi karnımda çooook hafif çizgi var nedir o başına gelen varmı
Karnındaki çizgisinin hamilelikle bir ilgisi yok, gecikmen varsa idrar gebelik testi alıp bakabilirsin. Inşallah hamilesindir.

Canım o çizgi bende iki hamileliğimde de çıktı hatta ikinci gebeligimde test yapmadan 11 gün önce çıktı eşime dedim bu ay hamile olabilirim diye ve tuttu :) test yap bakalım inşallah vardır bebis

Canım o çizgi bende iki hamileliğimde de çıktı hatta ikinci gebeligimde test yapmadan 11 gün önce çıktı eşime dedim bu ay hamile olabilirim diye ve tuttu :) test yap bakalım inşallah vardır bebis
Normalde aslında 2 gün önce yaptım ama sonuc negatif bilmiyorum daha da beklemeyi düşünüyorum inşallah hamileyimdir belirti filanda yok kasık ağrım da yok sadece azcık damla damla akıntım var o kadar

Eşimde dedi galiba hamilesin diye :D dedim beni gaza getirme bekle :D ilk yumurtalık zamanımda biraz kafaya taktımda eşim sonra baya bi laf söyledi takma bu kadar diye sonradan saldım düşünmedim filan hatta reglimi bekliyordum hala normalde dün olmam lazımdı işte beklicem dedim işte bugünde böyle birşeyle karşılaştım umut oldu ama azcık teşekkür ederim ya seninde evlatlarını Allah analı babalı büyütsün rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah anne olmak gerçekten güzel bi duygudur eminim İnşallah tadarım bende bu duyguyu

Eşimde dedi galiba hamilesin diye :KK70: dedim beni gaza getirme bekle :KK70: ilk yumurtalık zamanımda biraz kafaya taktımda eşim sonra baya bi laf söyledi takma bu kadar diye sonradan saldım düşünmedim filan hatta reglimi bekliyordum hala normalde dün olmam lazımdı işte beklicem dedim işte bugünde böyle birşeyle karşılaştım umut oldu ama azcık teşekkür ederim ya seninde evlatlarını Allah analı babalı büyütsün rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah anne olmak gerçekten güzel bi duygudur eminim İnşallah tadarım bende bu duyguyu

Hayırlı zamanda Rabbim nasip etsin canım biliyorum beklemek çok zor ama bugünlerin de geri gelmeyecek o yüzden tadını çıkarmaya bak :)

Ne zaman ve nasıl oldu peki varmı çocugun :) ?
Valla hiç beklemediğim şekilde oldu. Ben 6 aydan sonra her adet döneminde kendimde bişey aradım. Testler yaptım negatif çıktı, onlara inanmadim, gittim kaç kere kan verdim yine negatif. Sonra eşim gitti baktık olmuyor. Hiç spermi yokmuş meğerse. Burda arkadaşlar vesile oldu. Eşim tedavi gördü Sperm çıkışı oldu. 2. Tüp bebek denemem de oğlum oldu. Şimdi ikinci düşünüyorum oda aynı tüp bebek olacak :)
Hersey insanlar için.

Sen plan yapıyorsun ama hayatın da sana planı oluyor malesef. :)

Valla hiç beklemediğim şekilde oldu. Ben 6 aydan sonra her adet döneminde kendimde bişey aradım. Testler yaptım negatif çıktı, onlara inanmadim, gittim kaç kere kan verdim yine negatif. Sonra eşim gitti baktık olmuyor. Hiç spermi yokmuş meğerse. Burda arkadaşlar vesile oldu. Eşim tedavi gördü Sperm çıkışı oldu. 2. Tüp bebek denemem de oğlum oldu. Şimdi ikinci düşünüyorum oda aynı tüp bebek olacak :)
Hersey insanlar için.

Sen plan yapıyorsun ama hayatın da sana planı oluyor malesef. :)
Doğru evet Allah gönlümüze göre versin hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah

Back