Merhaba kızlar. Alyansıma bir bakar mısınız parmağımı çok kesiyor mu tombik bir hatun olduğumdan parnaklarımda tombik maalesef. Yüzük ölçüm 19 ama ilk 20 yaptirmiştim çok büyük geldi parmağıma yamuk dursu elimi salladiğımda düştü. 19a indirttim sıktı ve etim fışkırdı babama verdlm dün makineye koyup esnettiler şimdi sıkmıyo ama kesiyo sabki etim biraz fışkırıyo mu yoksa ben mi öyle görüyorum? Birde alyansın yeri iyi mi tamamen dibe itince etim gözle görülür derecede fışkırıyor.
sanki biraz sıkıyor gibi zamanla yerini yapacak gerçi incelicek taktığın yer..senin yüzüğün biraz da yukarıda ama arkasına tektaş takıcaksan yeri iyi
solda nasıl duruyor? ben sağda hiç kullanamadım sürekli yazı yazdığımdan rahatsız ediyordu ve böyle duruyordu hep solda kullandım nişanlıyken de.
Yeri iyi , dibe kadar itsenizde parmak hareketlerinizden dolayı yine aynı yere gelecektir yüzük :)
Parmağı rahatsız etmiyorsa görüntü olarak dikkat çekici bir sıkılık yok , tabi rahatlığınız önemli :)
Alyansın yeri zamanla oturuyor derler, ondan şimdilik iyi gibi. Kesmesi de küçüklüğü ile de ilgili olabilir, kalınlığı ile de. Benim de alyansım kesiyor oradan biliyorum, çünkü ince söz yüzüğü gibi bir alyans.