Kızlar bi bakar mısınız acaba

Osirius

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
10.362
24.794
598
Kızlar bu kuzenimin testi ve şuan adetli ama bizim sülalede üstüne görme genetik gibi bişey oldugundan şüphelenip o da test yapmış çok ince bi çizgi görülüyo sizde yorumlayın istedim o da 4 yıllık evli ve hiç hamile kalamadı. Cevaplarınızı bekliyoruz

Canim ustteki fotoda yakinlasturinca görünüyor sanki insallah gonlunce olur her sey

Canim ustteki fotoda yakinlasturinca görünüyor sanki insallah gonlunce olur her sey
Ayy agzın bal yesın canım ınsallah vardır onunda. 4yıldır cok ıstıyo hıc korunmadı ınsallah vardır. Ben 5senelık evlıyım bu ıkıncı hamılelıgım karnım bellı olmaya basladıkca o uzulmesın dıye hep bol gıyıyorum gorusurken

Ben maalesef göremedim .

Hakkında hayırlısı

**düzenleme : yakınlaştırınca gördüm .. inşallah vardır . Sağlıkla devam eder

Bide şuna bakın kızlarcım

Eklentiler

• IMG_20181219_215846.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 71
Ben yakinlastirmadan gördüm ayol , gözlerim şahin gibi oldu artık
ayy gülme komasına girdim. Benımde ılk testım sılıktı ama bu kadar sılık degıldı canım emın olamadıkta

Kimyasal geçirmiş ola bilirmi acaba.test az bi çizgi var sanki

Kimyasal geçirmiş ola bilirmi acaba.test az bi çizgi var sanki
Ya adet gününde beta baktırmıs 0.05 cıkmıs sımdı 6gün geçti baktırdıgının ustunden kimyasal olsaydı onda cıkmazmıydı

Rabbim herkese nasip etsin ınsallah, bende yarin kan sonucumu alacağım. Bakalim dualarda buluşalim hamiş adaylari inşallah zamanla çizgi belirginleşir kizceler, çok şükür benimde gozle direk görünüyor darısı kuzenine canım

Ayy hadi inşallah şöyle 500lü 600lü sayıları görürsün ben ilk 720yle ögrenmıstım

Beyaz çizgi gördüm ben
Sabah ilk idrarla 10dk da çıkan sonucu dikkate alın.
Gönlünüze göre olsun.
Yine bize de atın resim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…