- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.794
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ustteki fotoda yakinlasturinca görünüyor sanki insallah gonlunce olur her seyKızlar bu kuzenimin testi ve şuan adetli ama bizim sülalede üstüne görme genetik gibi bişey oldugundan şüphelenip o da test yapmış çok ince bi çizgi görülüyo sizde yorumlayın istedim o da 4 yıllık evli ve hiç hamile kalamadı. Cevaplarınızı bekliyoruzEki Görüntüle 2217066 Eki Görüntüle 2217067
Ayy agzın bal yesın canım ınsallah vardır onunda. 4yıldır cok ıstıyo hıc korunmadı ınsallah vardır. Ben 5senelık evlıyım bu ıkıncı hamılelıgım karnım bellı olmaya basladıkca o uzulmesın dıye hep bol gıyıyorum gorusurkenCanim ustteki fotoda yakinlasturinca görünüyor sanki insallah gonlunce olur her sey
Ben yakinlastirmadan gördüm ayol , gözlerim şahin gibi oldu artık
Ya adet gününde beta baktırmıs 0.05 cıkmıs sımdı 6gün geçti baktırdıgının ustunden kimyasal olsaydı onda cıkmazmıydıKimyasal geçirmiş ola bilirmi acaba.test az bi çizgi var sanki
Evet haklısın çıkardı .bence yok yani kanda öyle diyorsa.varsa kanda kesin çıkmalıYa adet gününde beta baktırmıs 0.05 cıkmıs sımdı 6gün geçti baktırdıgının ustunden kimyasal olsaydı onda cıkmazmıydı
Benimki 6gün kala silik çizgiden şimdi bakınca direkt görünene terfi ettiayy gülme komasına girdim. Benımde ılk testım sılıktı ama bu kadar sılık degıldı canım emın olamadıkta
![]()
Ayy ınsallah saglıkla kucaklarımıza alırız bebıslerımızı. Benımde 15.haftam gitgide büyüyoruzBenimki 6gün kala silik çizgiden şimdi bakınca direkt görünene terfi etti![]()
Ayy hadi inşallah şöyle 500lü 600lü sayıları görürsün ben ilk 720yle ögrenmıstımRabbim herkese nasip etsin ınsallah, bende yarin kan sonucumu alacağım. Bakalim dualarda buluşalim hamiş adaylariinşallah zamanla çizgi belirginleşir kizceler, çok şükür benimde gozle direk görünüyor darısı kuzenine canım
Amiin ınsallah bende nerdeyse 3 yıldır istiyorum ilk defa iki çizgiyi dun yakaladim umarim gonlumuzce olur canımAyy hadi inşallah şöyle 500lü 600lü sayıları görürsün ben ilk 720yle ögrenmıstım
Insallah kuzum yaz bana da merak ederım. Insallah bebısın 1ay sonra ultrasondan hellı derAmiin ınsallah bende nerdeyse 3 yıldır istiyorum ilk defa iki çizgiyi dun yakaladim umarim gonlumuzce olur canım