ama tartışmaya açık bir konu.
üstelik eşinle aranda çözmen gereken bir konu.
genelde çok tartışma çıkıyor bu konularda.
google yardımcı olacaktır.
vardır da istemiyorum demedim zararı nedir dedim diyor.
konunun bennim açımdan görüneni şu.
kızlar anal seks yapayım mı??
saçma yani.
vardır da istemiyorum demedim zararı nedir dedim diyor.
konunun bennim açımdan görüneni şu.
kızlar anal seks yapayım mı??
saçma yani.
Benim bi sorum olacak:
Eşim arkadan ilişki istiyor, ve bende eşimi kıramadığımdan "HAYIR" diyemiyorum, ve isteklerini hep olumlu karşılamaya çalışıyorum. Fakat çevremde gördüğüm ve burda da birçok yerde okuduğum gibi, arkadan ilişkiye hemen hemen her kadın olumsuz bakıyor. Bunun sebebi nedir? Sebebini bilmek istiyorum ki, bende ona göre önlemimi alayım?
zaten konu isteyip istememek değil. konu zararı varsa istememek. ki zararı da var. öğrenmiş oldu.
bak gelen yorumlara.Google amcaya sorayım ben bir o zaman..
zaten konu isteyip istememek değil. konu zararı varsa istememek. ki zararı da var. öğrenmiş oldu.
Sebebi; inandığım dinim de haram kılınması,
Haram kılınma sebebi; sağlığa zararlı olması.
Helal nikah dairesinde olan ilişkinizi harama çeviriyorsunuz
karnınızda bebeğiniz var ne olur onun için bari dikkat esin. Çok büyük bir günah lanetleniyorsunuz Melek'ler tarafından. Bunun için internet de araştırma yapın dehşere düşüp;
Koşa koşa tövbe edeceğinizi düşünüyorum. Tabi inançlarınız benim ki ile aynı ise. Değilse de en azından sağlığınız için dikkat Edin önerim bu.
"Eşimi kırmak istemediğim için Hayır diyemiyorum"demişsiniz,benim bundan anladığım ben istemiyorum ama eşim istediği için hayır demiyorum. Sizin mesajınızdan anlaşılan bu. Siz detaya girmeden anal hakkında ne biliyorsunuz,zararları nelerdir deseydiniz kimse size istemiyorsan yapmazsın demezdı.Farkındaysanız ben "istemiyorum" diye bir şey söylemedim. Zararları var mı onu soruyorum. Zararın boyutunu soruyorum. Başka taraflarınızdan anlayıp burda beni yargılamaya çalışmayın. Bilmiyorum ki soruyorum. Ayrıca mahrem olup da sanki bir tek ben soruyorum ??? Değil mi ? "Cinsellik+18" formuna yazabilseydim, oraya yazardım.
konu sahibi 19 yaşında. anal seksin zararlarını bilmemesini de normal karşılıyorum. neyse.
Sağolun, bilseydim bunları baştan "HAYIR" derdim. Bende hep kadınların arkadan ilişkiye neden bu kadar karşı çıktıklarına şaşırıyordum. Bunları bilipte "HAYIR" dememek saçma olur zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?