• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi bakabilir misiniz lütfen ?

biq_smile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
2.124
842
123
Benim bi sorum olacak:
Eşim arkadan ilişki istiyor, ve bende eşimi kıramadığımdan "HAYIR" diyemiyorum, ve isteklerini hep olumlu karşılamaya çalışıyorum. Fakat çevremde gördüğüm ve burda da birçok yerde okuduğum gibi, arkadan ilişkiye hemen hemen her kadın olumsuz bakıyor. Bunun sebebi nedir? Sebebini bilmek istiyorum ki, bende ona göre önlemimi alayım?

Benim bi sorum olacak:
Eşim arkadan ilişki istiyor, ve bende eşimi kıramadığımdan "HAYIR" diyemiyorum, ve isteklerini hep olumlu karşılamaya çalışıyorum. Fakat çevremde gördüğüm ve burda da birçok yerde okuduğum gibi, arkadan ilişkiye hemen hemen her kadın olumsuz bakıyor. Bunun sebebi nedir? Sebebini bilmek istiyorum ki, bende ona göre önlemimi alayım?
bu halinle mi üstelik.
önlemini alacak bişey yok hayır diyeceksin istemiyorsan sen de tabi.
cidden daha önce hiç fikrin yok muydu zararları hakkında?
sağlığın açısından büyük risk.
dini açıdan yoruma zaten gerek yok.

bu halinle mi üstelik.

O kadar kötü mü ya, eşim hemen hemen her ilişkide istiyor ??

Bugünkü konumuz bu herhalde.

İki taraf da ister, hazırlık yapılır, kurallara uyulur ve sık sık tekrarlanmazsa pek bir zararı yok fiziksel açıdan.

Dini açıdan yorumlayanlar gelir şimdi, ben hiç girmeyeyim o konuya.

geldim geldim :KK70: haram arkadan ilişki. zaten İslam dinin yasakladığı herşey sağlığa zararlı olduğundandır :KK66:
bir örneği ileride tuvalet tutamama sorunu yaşayabilir.

istemiyosan istemiyosundur ve yapmazsın. istiyosan da izin verir yaparsın. bu konuda başka kadınların fikri seni etkilememeli. çok özel ve mahrem bi konu. sorulması bile saçma.

Farkındaysanız ben "istemiyorum" diye bir şey söylemedim. Zararları var mı onu soruyorum. Zararın boyutunu soruyorum. Başka taraflarınızdan anlayıp burda beni yargılamaya çalışmayın. Bilmiyorum ki soruyorum. Ayrıca mahrem olup da sanki bir tek ben soruyorum ??? Değil mi ? "Cinsellik+18" formuna yazabilseydim, oraya yazardım.

malesef ki öyledir.
baskı mı yapıyor sana.
mahrem bir konudur.
eşinle aranızda konuşup çözmende fayda var.
daha fazla bilgiyi google dan bulabilirsin.

İnternetten bakmak hiç aklıma gelmedi. Kadınlar daha iyi bilir diye burda sormak istedim. Daha ayrıntılı bilgi verilir diye

Farkındaysanız ben "istemiyorum" diye bir şey söylemedim. Zararları var mı onu soruyorum. Zararın boyutunu soruyorum. Başka taraflarınızdan anlayıp burda beni yargılamaya çalışmayın. Bilmiyorum ki soruyorum. Ayrıca mahrem olup da sanki bir tek ben soruyorum ??? Değil mi ? "Cinsellik+18" formuna yazabilseydim, oraya yazardım.

biz doktor muyuz psikolog muyuz? elinizin altında internet var dğeil mi...

İnternetten bakmak hiç aklıma gelmedi. Kadınlar daha iyi bilir diye burda sormak istedim. Daha ayrıntılı bilgi verilir diye
ama tartışmaya açık bir konu.
üstelik eşinle aranda çözmen gereken bir konu.
genelde çok tartışma çıkıyor bu konularda.
google yardımcı olacaktır.

bu halinle mi üstelik.

Ben bunları hiç ama hiç bilmiyordum ya :(

Back