• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi akıl verin çıldırcam:(

tr_lelli

Elbet bir gün çiçek açar umutlar 🌸
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
44.956
114.454
1.123
Eylül'ün 1inde kuzenim evleniyo düğün var fakat hala ben giycek bişe bulamadım:(

Kına için straplez elbise, üzerine dantel bolero, burnu açık topuklu papuçlar, portföy aldım halletim onu düğüne bişi bulamadım

istanbul anadolu yakasındayım avrp yakasına geçme şansım yok bu aralar burdan bişiler bulmam lazım..
pendiği gezdim
kanlıca, beykoz tarafını gezdim
kadıköy'ü gezdim
bulunduğum semt kartal burayı da gezdim yok yok yok:(

ümraniyeye mi gitsem napsam acayip kafama takım..

dipnot:uygun fiyata ve sade bişi bakıyorum.. abiye vs istemiyorum..
ayıca kapalı değilim ama çok açık da değilim derli toplu bişilerin bulunduğu mağzalar yerler önerirseniz ayrıca sevinirim
teşekkürler..

merhabalar
hayirli olsun oncelikle...
boyle ozel gunlerde hele de yakin akraba olunca ben tercihimi terziden yana kullanirim.
tanidiginiz terzi varsa istediginiz modeli size diksin bence.

merhabalar
hayirli olsun oncelikle...
boyle ozel gunlerde hele de yakin akraba olunca ben tercihimi terziden yana kullanirim.
tanidiginiz terzi varsa istediginiz modeli size diksin bence.

Teşekkürler canım
Kumaşı benden olunca fiyat konuştum 60 lira dedi terzi ee ne anladım dedim ben o işten hem kumaşı benden hemde 60 lira istiyo hazır alim zamanım az diye düşünüyorum yardımınız için teşekkürler

ilk önce tebrikler.ben gitmedim.ama arkadaşım sizin gibi son anda elbise bulmak zorunda kaldı.anadolu yakasında bessini diye bi yerde çok güzel kıyafetler varmış.ama biraz pahalıdır orası.durumun iyiyse bişeyler bula bilirsin.

kesinlikle ümraniyeye bak.. hem derli toplu, hem de uygun fiyat diyorsan orası.. hatta madem abiye istemiyorsun, oylum diye bir mağaza var, ben oradaki elbiseleri çok seviyorum..(hemen hemen her gittiğimde çok beğendiğim şeyler oluyor..gerçi şuan istanbulda olmadığım için uzun zamandır gitmedim ama, aynıdır diye düşünüyorum.. (her çeşit var, hem de çok açık çok kısa olmayan elbiseler bulabilirsin diye düşünüyorum) yeri de ümraniye çarşıda yeni yapılan bir meydan var, (eskiden İGDAŞ binası vardı orada) hemen oraya yakın.. zaten herhalde ümraniyede kime sorsan bilir oylum'u..

ilk önce tebrikler.ben gitmedim.ama arkadaşım sizin gibi son anda elbise bulmak zorunda kaldı.anadolu yakasında bessini diye bi yerde çok güzel kıyafetler varmış.ama biraz pahalıdır orası.durumun iyiyse bişeyler bula bilirsin.

Teşekkürler cnm Koton,çetinkaya gibi mağzalarıda gezdim ama ya çok abiye ya çok spor ya çok açık ya çok kapalı bi ortayı bulamadık umudumu kesmedim bakalım
bessini.. yazdım bi köşeye teşekkürler araştırcam hemen

kesinlikle ümraniyeye bak.. hem derli toplu, hem de uygun fiyat diyorsan orası.. hatta madem abiye istemiyorsun, oylum diye bir mağaza var, ben oradaki elbiseleri çok seviyorum..(hemen hemen her gittiğimde çok beğendiğim şeyler oluyor..gerçi şuan istanbulda olmadığım için uzun zamandır gitmedim ama, aynıdır diye düşünüyorum.. (her çeşit var, hem de çok açık çok kısa olmayan elbiseler bulabilirsin diye düşünüyorum) yeri de ümraniye çarşıda yeni yapılan bir meydan var, (eskiden İGDAŞ binası vardı orada) hemen oraya yakın.. zaten herhalde ümraniyede kime sorsan bilir oylum'u..

oylum.. hemen bunuda yazdım bi köşeye
istanbulda yaşıyorum senelerdir ama ümraniyeye hiç gitmedim ne enteresandır ki herkes sizin gibi kesin orda bulursun diyince ümitlendim bayramdan sonra hemen gidicem
Dizde kısakollu,düşükkollu yakası sırtı çok açık olmayan bişiler arıyorum bedenime göre çok rahat buluyorum ama işte boy dekolte sorun oluyo içime sinmiyo
çok azğır abiye bişe alıpda kaldırıp bi kenara atmak istemiyorum
çok teşkkür ederimm haberdar edicem

oylum.. hemen bunuda yazdım bi köşeye
istanbulda yaşıyorum senelerdir ama ümraniyeye hiç gitmedim ne enteresandır ki herkes sizin gibi kesin orda bulursun diyince ümitlendim bayramdan sonra hemen gidicem
Dizde kısakollu,düşükkollu yakası sırtı çok açık olmayan bişiler arıyorum bedenime göre çok rahat buluyorum ama işte boy dekolte sorun oluyo içime sinmiyo
çok azğır abiye bişe alıpda kaldırıp bi kenara atmak istemiyorum
çok teşkkür ederimm haberdar edicem

rica ederim.. aynı sıkıntıyı ben de yaşadığım için bilirim.. kolu uygun olsa etek mini olur..etek boyunu sevsem, kolsuzdur, üzerine bolero hırka giymek zorunda kalırım..sonra tam aradığımı buldum derim, arkasına bir bakarı derin bir sırt dekoltesi.. çile yaniiii... inşallah bulursun canım orada.. dediğim gibi orada olmasa da ümraniyede bir yerlerde kesin bulursun, o kadar çok mağaza var ki zaten..

rica ederim.. aynı sıkıntıyı ben de yaşadığım için bilirim.. kolu uygun olsa etek mini olur..etek boyunu sevsem, kolsuzdur, üzerine bolero hırka giymek zorunda kalırım..sonra tam aradığımı buldum derim, arkasına bir bakarı derin bir sırt dekoltesi.. çile yaniiii... inşallah bulursun canım orada.. dediğim gibi orada olmasa da ümraniyede bir yerlerde kesin bulursun, o kadar çok mağaza var ki zaten..

Aynen cnm tamam diyorum etek dizüstüne çıkıyo

işte bu diyorum çatal görünüyo eşimde hassas bu konularda aile düğünü olduğundan büyüklerimiz olucak bende biraz özeniyorum..

hanımhanımcık bişe bulamadım

Nişanda giydiğim elbisem var herkes çok beğenmişti ama tekrar aynısını giymek istemiyorum çok da o tarz elbisem yok düğünden düğüne kullandığım için pek almıyorum..
Neomarin, pendorya gibi outlet mağzalarda da aklım kaldı aslında ben bayram sonrası bolca göz atim çok sağol..

bide şimdi baktım bessinden online alışveriş oluyomuş.bi bak istersen.

Hemen modellere bakıyorum ama int alışveriş yapmayı sevmiyorum üzerimde giyip görmek istiyorum modeller bana fikir olsun sağol cnm

umarım cnm 40 liraya da var bişiler gözüme çarpan Ümraniyeye gidince bolca didiklicem tek umudum orası kaldı

40 TL na düğün kıyafeti bulmak biraz zor olur.
Şöyle bir Aşkın Göksu modeli beğenir misin bilmem:

$228486.webp

ben beykozda oturuyorum ama alışveriş için nerdeyse hiç beykozdan giyinmedim desem yeridir :) kadıköy ve ümraniye tam elbise mekanları. ama hem açık değilim hem ucuz olsun istiyosan kesinlikle ve kesinlikle ümraniyeye gitmelisin. ha oldu kararını değiştirdin terziye diktirceksin ümraniyede kumaşçılar var orda da elbiselik kumaşlar da alabilirsin.

Bence kendi begendiğin elbıseyı guvendgın bı terzıde dıktırmelısın ben hep bu yontemı denerım dısarda butıklerden almaktan daha ıyı farklı ve ucuza gıyınıyorsunuz.

Eylül'ün 1inde kuzenim evleniyo düğün var fakat hala ben giycek bişe bulamadım:(

Kına için straplez elbise, üzerine dantel bolero, burnu açık topuklu papuçlar, portföy aldım halletim onu düğüne bişi bulamadım

istanbul anadolu yakasındayım avrp yakasına geçme şansım yok bu aralar burdan bişiler bulmam lazım..
pendiği gezdim
kanlıca, beykoz tarafını gezdim
kadıköy'ü gezdim
bulunduğum semt kartal burayı da gezdim yok yok yok:(

ümraniyeye mi gitsem napsam acayip kafama takım..

dipnot:uygun fiyata ve sade bişi bakıyorum.. abiye vs istemiyorum..
ayıca kapalı değilim ama çok açık da değilim derli toplu bişilerin bulunduğu mağzalar yerler önerirseniz ayrıca sevinirim
teşekkürler..

Back
X