Kizlar betama bakın lütfen

Mkrrmergl

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2024
286
52
25
Kizlar en 7 Aralık'ta adet olmam gerekiyordu ama 1 aralikta yumurtlama gördüm bugün kan testi verdim 99.4 çıktı iyi mi gev döllenme herhalde dimi

Kizlar en 7 Aralık'ta adet olmam gerekiyordu ama 1 aralikta yumurtlama gördüm bugün kan testi verdim 99.4 çıktı iyi mi gev döllenme herhalde dimi
Ben adetime bes gun kala 19 ile ogrenmisdim yani degerin dusuk olmasi normal ama seninkisi dusukde deyil gec dollenme olmasininda onemi yok bence sonucda hamilesin insallah saglikla kucagina alirsin hayirli olsun

Ben adetime bes gun kala 19 ile ogrenmisdim yani degerin dusuk olmasi normal ama seninkisi dusukde deyil gec dollenme olmasininda onemi yok bence sonucda hamilesin insallah saglikla kucagina alirsin hayirli olsun
Amin inşallah Allah razı olsun şuan kaç haftaliklisiniz

Ne kadar sonra doktora gittiniz bana da fikir verir misiniz
Canim benim degerimin yukselmesini bekledim ama bes haftalikken kanamam olmusdu ilk oyuzden gittim knceki gebeligim bos gebelikdi kurtaj olmusdum yakin takip edilmem gerekiyordu ama sen degerinin 1500 lere cikmasini bekleki ultrasonda keseyi gorebil

Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de 3 Aralık'ta regl olmam gerekiyordu gecikince 5 Aralık'ta kaset test yaptım negatifti, yine olmayınca 9 Aralık'ta yaptım silik çizgi çıktı. 13 Aralık'ta kan verdim 175 beta çıktı. Bence korkacak bir şey yok.

Allah bağışlasın şuan nasılsınız çok teşekkür ederim

Öncelıkle hayırlı olsun kimse betanın iyi olup olmadığını yorum yapamaz doktor dahi önemli olan iki gün sonrakı artış sen içini rahat tut 10la ögrenen de var 30la da bunlar hiç önemi yok Allahın izniyle artışlar olucak

Amin inşallah Allah razı olsun hepinizden

Evet inşallah o günde böyle bebekler hakkında konuşuruz
İnşallah kuzum sen şimdi güzelce tadını cıkar boş bol ye beslen vallah 7haftalarda insanı zorluyor baya şimdiden bol bol keyıf yap bebek cınsıyet tahmınınde buluncaz ooo daha 9aya kadar artık bol bol sohbetler ederız

Kuzum ben sana birşey sorabilir miyim yardımcı olur musun bana benim testim kaset test kop köyü çıkmıyor iki çizgi olarak sanırım ben fazla pimpirikliyim elimde 3 tane vardı eşim alıp attı kendini uzuyorsun falan diye bu betalarda normal dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…