Kızlar Betahcg sonucum bu acil bakabilir misiniz

gns-gns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2025
14
6
1
Kızlar bu değer ne oluyor negatif mi

Eklentiler

• IMG_3407.webp
    IMG_3407.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 111
Abi negatif yazmissiniz kizin referans degeri 5 daha adet gunune de oldugu halde 5 cikmis deger hamile iste ne negatif diyosunuz anlamadim canim sen yarin jastaneye sonuc ogrebmeye hit sana hamilesin dicekler

Abi negatif yazmissiniz kizin referans degeri 5 daha adet gunune de oldugu halde 5 cikmis deger hamile iste ne negatif diyosunuz anlamadim canim sen yarin jastaneye sonuc ogrebmeye hit sana hamilesin dicekler
Sonuç beş çıkmamış sonuç beşten küçük bir değer. Yanında küçüktür işareti var.
Şu an negatif bu sonuç, pozitife döner inşallah

Küçüktür işareti var orda. Sonuç 5ten küçüktür anlamında kullanılmış. Yani testi negatif çıkmış

Adetim gecikmedi 2 günden az var testi yeni yaptırdım çünkü yerleşme kanaması gibi birşey yaşadım 1 hafta önce
Yaşadığın yerleşme kanaması olsaydı şimdi değer çok yüksek çıkardı. Ama inşallah geç döllenme falandır sonucun pozitife döner en kısa zamanda güzel haber almanı dilerim 🙏🏻

Bazı laboratuvarların hassasiyeti farklı oluyo ya ben bi hastanede verdim 0.100 çıktı sonraki ay bi başka hastanede verdim <2 çıktı hatta umutlandım yükselir diye burda da konuştuk ama doktoruma sordum geçen negatif yükselmez dedi hatta net hatırlıyorum geçen sene bi hastanede verdim <3.5 çıktı hassasiyetleri farklı sonuç 5 bile olsa gri alan yani yükseledebilir yükselmeyedebilir ama değerin yanında < olması 5 ten küçük yani 4 olabilir 3 olabilir 2 olabilir

Bazı laboratuvarların hassasiyeti farklı oluyo ya ben bi hastanede verdim 0.100 çıktı sonraki ay bi başka hastanede verdim <2 çıktı hatta umutlandım yükselir diye burda da konuştuk ama doktoruma sordum geçen negatif yükselmez dedi hatta net hatırlıyorum geçen sene bi hastanede verdim <3.5 çıktı hassasiyetleri farklı sonuç 5 bile olsa gri alan yani yükseledebilir yükselmeyedebilir ama değerin yanında < olması 5 ten küçük yani 4 olabilir 3 olabilir 2 olabilir
Net birşey yazmamaları çok kötü

Back
X