- 7 Kasım 2019
- 5.734
- 1
- 5.376
- 198
bende de var da 35 gunden az olunca mutlu oluyorum :) hıc cevremde 21gunden az adet dongusu de gormedım o yuzden sordum.14. gun yumurtlama olsa 14 gun sonra adet olursun toplasan yıne 28 acaba yanlıs mı anlıyorum dıye o yuzden usteledım. yumurtlamadan sonra 10. gun ve adete kadar mumkunmus yerlesme kanaması :) zaten oyleyse 2 gune ıdrar testınde cıkabılır :)) ama yukarda yıne 24 25. ggunlr gelırdı yazmıssın 18 dedıgın ne? adet kanama gun sayın mı?Evet pcosum var
canım en fazla adet döngüm 18 gün falan sürüyor işte bu ay şuan 26. Günüm falan ve bu ay cok fazla akıntım oldu son 10 gündür şimdide akıntıyla karışık kqhverengi leke geliyobende de var da 35 gunden az olunca mutlu oluyorum :) hıc cevremde 21gunden az adet dongusu de gormedım o yuzden sordum.14. gun yumurtlama olsa 14 gun sonra adet olursun toplasan yıne 28 acaba yanlıs mı anlıyorum dıye o yuzden usteledım. yumurtlamadan sonra 10. gun ve adete kadar mumkunmus yerlesme kanaması :) zaten oyleyse 2 gune ıdrar testınde cıkabılır :)) ama yukarda yıne 24 25. ggunlr gelırdı yazmıssın 18 dedıgın ne? adet kanama gun sayın mı?
nasıl test yapmadan durabılıyorsunuz :)) ben bı deste yapmıstım sımdıyecanım en fazla adet döngüm 18 gün falan sürüyor işte bu ay şuan 26. Günüm falan ve bu ay cok fazla akıntım oldu son 10 gündür şimdide akıntıyla karışık kqhverengi leke geliyo
En son iki gün önce yaptım aslındw ama negatif eğer bugün de bu kahverengi akıntı devam dderse yarın yaptırıcamnasıl test yapmadan durabılıyorsunuz :)) ben bı deste yapmıstım sımdıye
Canım benimde bugün döngümün 25 günü ve adetime 2 gün var lekelenme geldi bende de ama test yaptım evde negatif. Normalde adet olacağımız zamanda mı gelir yerleşme kanamasıBen de aynı durumdayım. Bugün dongumun 24. Günü. Ben daha birkaç gün var derken dün gece kahverengi lekelenme oldu. Wcye gittikçe hafif şekilde devam ediyor ama sökülmedi henüz. Bende ya erken regl oldum ya yerleşme kanaması yaşıyorum ya da daha farklı bir durum söz konusu bilemiyorum. Ama inşallah sizlerinki de benimki de yerleşme kanamasidir
Hayır hamileysen geliyorCanım benimde bugün döngümün 25 günü ve adetime 2 gün var lekelenme geldi bende de ama test yaptım evde negatif. Normalde adet olacağımız zamanda mı gelir yerleşme kanaması
Nasıl yani canım adet zamanı değilde herhangi bir zamanda mı geliyor adet mi oluyorum anlamadımHayır hamileysen geliyor
Adet gününden bir hafta önce veya adet zamanında falan geliyomuş kahverengi veya pembe leke bende tam bilmiyorum benimde gecikmem var kahverengi leke geliyor iki gündür hamile miyim değil miyim bilemedim kiNasıl yani canım adet zamanı değilde herhangi bir zamanda mı geliyor adet mi oluyorum anlamadım
Adet gününden bir hafta önce veya adet zamanında falan geliyomuş kahverengi veya pembe leke bende tam bilmiyorum benimde gecikmem var kahverengi leke geliyor iki gündür hamile miyim değil miyim bilemedim ki
İnşalllah hamileyizdir allahım kimsenin hevesini yarım bırakmasınAdet gününden bir hafta önce veya adet zamanında falan geliyomuş kahverengi veya pembe leke bende tam bilmiyorum benimde gecikmem var kahverengi leke geliyor iki gündür hamile miyim değil miyim bilemedim ki
Amin canım ama ben regl olcak gibi düşünüyorumİnşalllah hamileyizdir allahım kimsenin hevesini yarım bırakmasın
İnşalllah olmayız canımAmin canım ama ben regl olcak gibi düşünüyorum
İnşallah ya böyle peçeteye sildikçe gelen kahverengi kanamam var bilmiyorum yaİnşalllah olmayız canım
Daha önce böyle birşey olmuş muydu sizinİnşallah ya böyle peçeteye sildikçe gelen kahverengi kanamam var bilmiyorum ya
Yani adete 5 - 10 gün kala da olabilir adet günü de.. benim kimyasal gebelik yaşadığım zaman tam adet gününde leke gelmişti sonra kesilmişti. İki- üç gün sonra test yapmıştım çıkmamıştı. Yani çok hafif gölge bile diyemecegim bir cizgiydi ama net olamadım tabiki. Bundan birgün sonra ise erken gebelik testi yapmıştım onda çıkmıştı silik çizgi.y yerlesme Kanamasi oldu diye beta hemen yükselmiyor. Birkaç güne belli olabilir.Canım benimde bugün döngümün 25 günü ve adetime 2 gün var lekelenme geldi bende de ama test yaptım evde negatif. Normalde adet olacağımız zamanda mı gelir yerleşme kanaması
Hayır ilk kez başıma geliyo reglim de gecikti ama test yaptıgımda negatif cıkmıştıDaha önce böyle birşey olmuş muydu sizin
Bekleyin biraz daha olmadı kan testi verin. Kan kesin sonuç. Benimde bir kez böyle oldu kesildi sonra bir ay boyunca adet olmadım. Sıkıntılı bir surecti. Adet olamayınca hormonlar zorluyor ya. Ben de öyle birşey olmasından korkuyorum yani ..Hayır ilk kez başıma geliyo reglim de gecikti ama test yaptıgımda negatif cıkmıştı
İşte keske sabredebilsem belki de cok düşünmekten olamıyorum regl bilmiyorum yani sanki artıyo gibi kahverengi akıntımBekleyin biraz daha olmadı kan testi verin. Kan kesin sonuç. Benimde bir kez böyle oldu kesildi sonra bir ay boyunca adet olmadım. Sıkıntılı bir surecti. Adet olamayınca hormonlar zorluyor ya. Ben de öyle birşey olmasından korkuyorum yani ..
Lütfen kendini rahat bırak. Hiçbir şey bizim kontrolümüzde değil. Stres yapmak maalesef birşeyleri degistirmiyorİşte keske sabredebilsem belki de cok düşünmekten olamıyorum regl bilmiyorum yani sanki artıyo gibi kahverengi akıntım
Doğru canım dünden beri o kadar cok araştırıyorum ki 100 defa tuvalete gitmişimdir bakmak içinLütfen kendini rahat bırak. Hiçbir şey bizim kontrolümüzde değil. Stres yapmak maalesef birşeyleri degistirmiyor
Ben de böyleyim. Merak ediyoruz iste ister istemez. Ama Allah'ın bizim için yazdığı akışa teslimiz inşallahDoğru canım dünden beri o kadar cok araştırıyorum ki 100 defa tuvalete gitmişimdir bakmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?