Olabilir canım regl gibi değilse öyle olma ihtimali yüksek bana da iki gün önce oldu bugün kan verdim döngümün 29.günü beta 7.92 cıktı evde test denediniz miKızlar daha önce beta testi verdim negatif cıktı adet döngümün 25. Günündeyim bugün öğlen gibi kahverengi pembemsi akıntı geldi akşama kadar devam etti yerleşme olabilir mi
Ya benjm de adetim normalde 24 25 . Gunler gelirdi dongumun 27. Gunundeyim lekelenme oluyor 2 gündür kahverengi damla kasar bulasik gibi arada kasik bel ağrısı baş ağrısı var 2 gündür ama kalamam gelmedi .Olabilir canım regl gibi değilse öyle olma ihtimali yüksek bana da iki gün önce oldu bugün kan verdim döngümün 29.günü beta 7.92 cıktı evde test denediniz mi
Canım senin gecikmiş miydi hiç evde test yaptıgında falan cıkmıs mıydıOlabilir canım regl gibi değilse öyle olma ihtimali yüksek bana da iki gün önce oldu bugün kan verdim döngümün 29.günü beta 7.92 cıktı evde test denediniz mi
İnşallah yerleşme yaşıyoruzdur ikimizdeYa benjm de adetim normalde 24 25 . Gunler gelirdi dongumun 27. Gunundeyim lekelenme oluyor 2 gündür kahverengi damla kasar bulasik gibi arada kasik bel ağrısı baş ağrısı var 2 gündür ama kalamam gelmedi
Benim çıkmıştı canım testlerim hep silikti gecikmedi daha 2-3 günüm varCanım senin gecikmiş miydi hiç evde test yaptıgında falan cıkmıs mıydı
Anladım canımBenim çıkmıştı canım testlerim hep silikti gecikmedi daha 2-3 günüm var
Ben de aynı durumdayım. Bugün dongumun 24. Günü. Ben daha birkaç gün var derken dün gece kahverengi lekelenme oldu. Wcye gittikçe hafif şekilde devam ediyor ama sökülmedi henüz. Bende ya erken regl oldum ya yerleşme kanaması yaşıyorum ya da daha farklı bir durum söz konusu bilemiyorum. Ama inşallah sizlerinki de benimki de yerleşme kanamasidirİnşallah yerleşme yaşıyoruzdur ikimizde
İnşallah canım benim dün aksama doğru bitmiş gibiydi şimdi baktım yine gelmiş biraz regl olmaktan cok korkuyorum bu kez gerçekten cok umutlandım acaba psikolojik olarak etkileniyorum da o yüzden mi regl olamıyorum diye düşünmeye başladım artıkBen de aynı durumdayım. Bugün dongumun 24. Günü. Ben daha birkaç gün var derken dün gece kahverengi lekelenme oldu. Wcye gittikçe hafif şekilde devam ediyor ama sökülmedi henüz. Bende ya erken regl oldum ya yerleşme kanaması yaşıyorum ya da daha farklı bir durum söz konusu bilemiyorum. Ama inşallah sizlerinki de benimki de yerleşme kanamasidir
Aslında kendimizi hazırlamamız gerekiyor her ihtimale karşı. Evet bu reglde olabilir. Hamilelik de... Herşey Allah'ın elinde. 3 yıldır bekliyorum bende ve bir kimyasal yaşadım. İnanın birşeylere kendimizi sartlamak süreci daha zorluyor, strese sebep oluyor, bu sebeple döngü daha çok bozuluyor. Yani kısacası rahatlayın ve her şeye hazır olun. İnşallah bende öyle olmaya çalışıyorum. Bu rahatlık sonrası yüzümüz güler ve güzel haberleri alırız inşallahİnşallah canım benim dün aksama doğru bitmiş gibiydi şimdi baktım yine gelmiş biraz regl olmaktan cok korkuyorum bu kez gerçekten cok umutlandım acaba psikolojik olarak etkileniyorum da o yüzden mi regl olamıyorum diye düşünmeye başladım artık
Doğru diyosun da canım o kafa rahatlıgına ulaşamadım henüz malesef ya keşke bende istiyorum rahat olmayıAslında kendimizi hazırlamamız gerekiyor her ihtimale karşı. Evet bu reglde olabilir. Hamilelik de... Herşey Allah'ın elinde. 3 yıldır bekliyorum bende ve bir kimyasal yaşadım. İnanın birşeylere kendimizi sartlamak süreci daha zorluyor, strese sebep oluyor, bu sebeple döngü daha çok bozuluyor. Yani kısacası rahatlayın ve her şeye hazır olun. İnşallah bende öyle olmaya çalışıyorum. Bu rahatlık sonrası yüzümüz güler ve güzel haberleri alırız inşallah
adetın normalde kac gun ? ne zaman kan verdın yanı. daha 25 . gundeyken bıle negatıf cıkabılır sonucta. adet le ayırt edılıyor. kokusu olmamalı kasık bel agrısı adet gb gelmemelı farkı bu benım bıldıgım. yerlesmeyse de daha yenı yenı cıkar.Kızlar daha önce beta testi verdim negatif cıktı adet döngümün 25. Günündeyim bugün öğlen gibi kahverengi pembemsi akıntı geldi akşama kadar devam etti yerleşme olabilir mi
Yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum.benim peçeteye silince azıcık bir kırmızılık gelmişti sadece.peçeteye silmesem farketmezdim bile.adetin sökülmesi bazen günleri buluyor.adetin başlayacaktır birkaç güne.umutlanmamanı öneririm.Ben de aynı durumdayım. Bugün dongumun 24. Günü. Ben daha birkaç gün var derken dün gece kahverengi lekelenme oldu. Wcye gittikçe hafif şekilde devam ediyor ama sökülmedi henüz. Bende ya erken regl oldum ya yerleşme kanaması yaşıyorum ya da daha farklı bir durum söz konusu bilemiyorum. Ama inşallah sizlerinki de benimki de yerleşme kanamasidir
Yok umutlaniyorum. Ama kendimi sartlamiyorum. Her vücut farklıdır. Her hamilelik aynı değil her yerleşme kanaması da aynı değil. Çünkü çok az olanda var, 2 3 gün yoğun şekilde devam edip kesilen de var, sizin gibi olan da var.. ama dediğiniz gibi adet de olabilir. Hangisi olursa kabulum. Allah ne demişse o olacak o teslimiyetteyimYerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum.benim peçeteye silince azıcık bir kırmızılık gelmişti sadece.peçeteye silmesem farketmezdim bile.adetin sökülmesi bazen günleri buluyor.adetin başlayacaktır birkaç güne.umutlanmamanı öneririm.
Ben de geçen ay böyle bir durum yaşamıştım.dediğin gibi hafif hafif kahverengi günlerce akıntı geldi.heralde dedim yerleşme kanaması senin gibi.3,4 gün sonra kana dönüştü.bazen zor sökülüyor.Yok umutlaniyorum. Ama kendimi sartlamiyorum. Her vücut farklıdır. Her hamilelik aynı değil her yerleşme kanaması da aynı değil. Çünkü çok az olanda var, 2 3 gün yoğun şekilde devam edip kesilen de var, sizin gibi olan da var.. ama dediğiniz gibi adet de olabilir. Hangisi olursa kabulum. Allah ne demişse o olacak o teslimiyetteyim
Evet benimde yaşamışlığım var bu durumu. Bu şekilde devam edip birkaç gün sonra sökülmüştü. De umut işte bizimkisiBen de geçen ay böyle bir durum yaşamıştım.dediğin gibi hafif hafif kahverengi günlerce akıntı geldi.heralde dedim yerleşme kanaması senin gibi.3,4 gün sonra kana dönüştü.bazen zor sökülüyor.
Adetim normalde 16 17 18 gün en fazla o yüzden kan verdim yani kendimi bildim bileli böyle bu kez gecikince olduğunu düşündüm yumurtlama günlerimde hep 14 15. Gün oluyo eğer o günlerde tuttuysa o yüzden gecikmissem falan diye düşünüyorum bilmiyorum bendeadetın normalde kac gun ? ne zaman kan verdın yanı. daha 25 . gundeyken bıle negatıf cıkabılır sonucta. adet le ayırt edılıyor. kokusu olmamalı kasık bel agrısı adet gb gelmemelı farkı bu benım bıldıgım. yerlesmeyse de daha yenı yenı cıkar.
nasıl yani. adet dongun mu 18?adet oldugun ılk gunden bı sonrakı adet oldugun ılk gune o kadar mı suruyor?Adetim normalde 16 17 18 gün en fazla o yüzden kan verdim yani kendimi bildim bileli böyle bu kez gecikince olduğunu düşündüm yumurtlama günlerimde hep 14 15. Gün oluyo eğer o günlerde tuttuysa o yüzden gecikmissem falan diye düşünüyorum bilmiyorum bende
Evet pcosum varnasıl yani. adet dongun mu 18?adet oldugun ılk gunden bı sonrakı adet oldugun ılk gune o kadar mı suruyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?