• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar beta hgc olcturmeye gidiyorum 😊😊

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Adet oldum beklenen gunden 3 gun once oldum ve 2 gun surdu birde daha oncede demistim bende bir haller vardi 2 3 aydr diye .garip bir sekilde karnim büyüyor ve semsert .baz arkadaslar boyle birseyin mumkun olamayacagini soylediler ama olsun icimde kalmasin diye suan gidiyorum.6 aydr cocuk düşünüyoruz ilk defa kan tahlili yaptıracam umarim pozitif cikar bana dua eder misinz ? Hastane donusu sonucu yazacagim oncesinde nobetci kadindogum uzmanina görüneceğim hayirlisi olsun Insallh 😍

🙏🙏 Allahımm bebek bekleyen dıleyen ugrasann tum kullaarına tez zamanda bır evlat nasıp eyle yarabbımm. Insallah ıyı haberler alırsın tugcecım dualarımızdasın (ben de ıstıyorum ınsallah bu ay denıycez) ayrıca 2 3 ay beklemen cok guzel olmus bazen daha 10 gunken sevınıp hemen herkese yayıyoeuz bu sefer allah esırgesın cpcıgu dusurp hevesımoz kursamızda kalıyor. Ablam kımyasal gebelık gecırdı hepomz cok sevındık meger cocuk mocuk yokmus dusurmus :( kursagımzda kaldı sevıncımız. Aşlah kımsenın basına vermesın haber beklıyoruz :)

Adet oldum beklenen gunden 3 gun once oldum ve 2 gun surdu birde daha oncede demistim bende bir haller vardi 2 3 aydr diye .garip bir sekilde karnim büyüyor ve semsert .baz arkadaslar boyle birseyin mumkun olamayacagini soylediler ama olsun icimde kalmasin diye suan gidiyorum.6 aydr cocuk düşünüyoruz ilk defa kan tahlili yaptıracam umarim pozitif cikar bana dua eder misinz ? Hastane donusu sonucu yazacagim oncesinde nobetci kadindogum uzmanina görüneceğim hayirlisi olsun Insallh 😍
Ee hadı? ınsallahh suan hamılelık haberı sevıncinden buraya yazmayı unutmussundur😊

Back