- 17 Kasım 2020
- 264
- 126
- 18
- Konu Sahibi Kucukbeyinannesii
-
Evet biraz erken öğrenmiş oldun umarım sağlıkla ilerler kendını strese sokma dıkkat et hafta sonu bekle pazartesı kan ver yukselmış olur inşallahÖnceki konumdada actigim gibi. 5 testim pozitif çıktı beta hgc değerim ise 48.8 cilt 2 günde bir kan vermem gerekiyor kötü birşey olmaz inşallah adeti günüm geçmedi o yüzden korkuyorum daha 4 5 gün var şüpheliyim . Stres altındayım cok mu erken öğrendim ya hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Evet vereceğim ama çok düşük değil dimi 1. Buçuk 2 hafta dendi beta ise 48.8Evet biraz erken öğrenmiş oldun umarım sağlıkla ilerler kendını strese sokma dıkkat et hafta sonu bekle pazartesı kan ver yukselmış olur inşallah
Son adet tarihin ne yumurtlama gününden eminsen zaten yeni dahaEvet vereceğim ama çok düşük değil dimi 1. Buçuk 2 hafta dendi beta ise 48.8
28 ekim 24 25 kasım gibi olmam gerekSon adet tarihin ne yumurtlama gününden eminsen zaten yeni daha
Ah canım inşallah ya korkum adet tarihim e daha olmasiGayet güzel değer ben 3ünü de 17 ile öğrendim tüp bebekti ama düşük değerdi artar merak etme iyi düşün iyi olsun sağlıcakla gelsin bebişin
Ya inşallah canım adet tarihimi atlatsam rahatlayacağım. 4 5 gün var daha ama garip bir şekilde sanki adet agrım gibi bir agrım var.Korkmayın bişiycik olmayacak umarım değeriniz düzenli şekilde artar
28 günde bir adet görüyorsun 10 kasım yumurtlama günün onun üzerinden 11 gün geçmiş hafta donu tam 14 güne tamamlamış olursun yani daha çok yeni keseyi görmen içinde çok erken degerin gayet iyi rahatla biraz28 ekim 24 25 kasım gibi olmam gerek
Stars yapıyorum çok resmen stresten midem bulanıyor tedirginimBende yaşadım sanki heran olacakmışım gibi..insan tedirgin oluyor...
Allahım yardımcınız olsun
Stres yapıyorum çok resmen stresten midem bulanıyorBende yaşadım sanki heran olacakmışım gibi..insan tedirgin oluyor...
Allahım yardımcınız olsun
Test istediler o yüzden daha yeniymiş ama. Yeni olduğu için değerimin de çok dusuk olduğunu düşünmüyorum28 günde bir adet görüyorsun 10 kasım yumurtlama günün onun üzerinden 11 gün geçmiş hafta donu tam 14 güne tamamlamış olursun yani daha çok yeni keseyi görmen içinde çok erken degerin gayet iyi rahatla biraz
Canmdeğerin gününde gelmemi daha gayet iyi sen stres yapararak bebeğe zaten zarar verirsin bak ne güzel hamilesn canm rahat ol hayatına bak artıkÖnceki konumdada actigim gibi. 5 testim pozitif çıktı beta hgc değerim ise 48.8 cilt 2 günde bir kan vermem gerekiyor kötü birşey olmaz inşallah adeti günüm geçmedi o yüzden korkuyorum daha 4 5 gün var şüpheliyim . Stres altındayım cok mu erken öğrendim ya hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Inşallah canım benim ya rahat olmam gerekCanmdeğerin gününde gelmemi daha gayet iyi sen stres yapararak bebeğe zaten zarar verirsin bak ne güzel hamilesn canm rahat ol hayatına bak artık
Benim beta hcg adet günümden 5 gün önce 32 çıkmıştı merak etmeyin artış olur inşaAllahÖnceki konumdada actigim gibi. 5 testim pozitif çıktı beta hgc değerim ise 48.8 cilt 2 günde bir kan vermem gerekiyor kötü birşey olmaz inşallah adeti günüm geçmedi o yüzden korkuyorum daha 4 5 gün var şüpheliyim . Stres altındayım cok mu erken öğrendim ya hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Ya inşallah canım benim inşallah artış olurBenim beta hcg adet günümden 5 gün önce 32 çıkmıştı merak etmeyin artış olur inşaAllah
Ben adete 5 gün kala beta hcg 15 ile öğrenmiştim yani sizinkine kıyasla baya düşüktü. Ama bazıları adeti geçtikten sonra bile 20 - 30 ile öğrenebiliyor yani tam tersine bizimkiler düşük değil yüksek olmuş oluyor :) Önemli olan 2 günde bir ikiye katlaması düzenli kan verin ikiye katlıyorsa hiç sorun yok demektir . Benimki 15 - 78 - 213 olarak ilerlemişti :)Önceki konumdada actigim gibi. 5 testim pozitif çıktı beta hgc değerim ise 48.8 cilt 2 günde bir kan vermem gerekiyor kötü birşey olmaz inşallah adeti günüm geçmedi o yüzden korkuyorum daha 4 5 gün var şüpheliyim . Stres altındayım cok mu erken öğrendim ya hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Canım ne kadar güzel ilerlemiş inşallah benin ki de öyle olur canım bir sorum olucak sana. Benim şiddetli bir şekilde kasık agrım varadet oluyormuşum gibi bu neden olabilirBen adete 5 gün kala beta hcg 15 ile öğrenmiştim yani sizinkine kıyasla baya düşüktü. Ama bazıları adeti geçtikten sonra bile 20 - 30 ile öğrenebiliyor yani tam tersine bizimkiler düşük değil yüksek olmuş oluyor :) Önemli olan 2 günde bir ikiye katlaması düzenli kan verin ikiye katlıyorsa hiç sorun yok demektir . Benimki 15 - 78 - 213 olarak ilerlemişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?