Kızlar beta hcgler nasıl sizce

AyrisYigitbas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2022
352
445
31
Beta hcgler sagliklimi sizce kizlar saat farkediyor galiba saglik ocaginda verdiklerim hep sabahin körü o yuzden daha dusuk cikmis galiba. Acaba ne kadarlık oluyor

Eklentiler

• Screenshot_20230807-111143_e-Nabz.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 154
3. Gün embriyosu 10.gün 30.71 çıkmıştı
11. Gün 53.68
12.gün 75.66
13. Gün 109.2
16.gün 456 çıkmıştı değerlerim gayet güzel artarken bu sabah 20. Gün 209.2 çıktı. Haftasonu rüyalar gördüm sürekli sabah ondan ölçtürmek istedim

Tesekkur ediyorum kimyasal olmadigini anlamak icin 100 u gecmesi gerekiyor diyorlar ben gectim 100 ü ama
Bende kimyasal gecirdim 1 defa evet 26 da mi ne kalmisti ama 100 ü gecmesi gerekiyor gecerse kimyasal degildir diye birsey duymadim öyle oldugunu sanmiyorum dış gebelik vs acisindan önlem almaknicin takip ettirin mutlaka

Bende kimyasal gecirdim 1 defa evet 26 da mi ne kalmisti ama 100 ü gecmesi gerekiyor gecerse kimyasal degildir diye birsey duymadim öyle oldugunu sanmiyorum dış gebelik vs acisindan önlem almaknicin takip ettirin mutlaka
Tamam ben kan vermeye devam ettirecegim cumada insallah bi giderim kadin doguma

benimde 12. gün 95 14. gün 255 17. gün 713 çıktı. yarın yani 20. gün birdaha test istediler . acaba bir sıkıntı mı var neden sürekli istiyorlar diye panik yapıyorum

çok üzüldüm doktorunuzla görüştünüz mü? hersey yolundayken neden böyle olmuş?

çok üzüldüm doktorunuzla görüştünüz mü? hersey yolundayken neden böyle olmuş?
Henüz görüşemedik hala dönmediler bana aradım açmadılar da. Bilmiyorum. Haftasonu belim ve kasıklarım çok ağrıdı. Özellikle dün sabah böyle bir an regl ağrısı vurur ya birden öyle bir ağrı yaşadım. İlk gebeliğimde bu kadar değildi ağrılarım. Ben de sabah meraktan gittim tahlil verdim. Kimyasal olduğunu düşünmüyorum olsa bu kadar düzenli artmazdı. Ya dış gebelik ya da düşük yapıyorum.

anladım görüşünde belki tekrardan test ister. hayırlı sonuçlar olsun inşallah üzmeyin kendinizi. bizede mutlaka haber verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…