- 15 Kasım 2022
- 352
- 445
- 31
-
- Konu Sahibi AyrisYigitbas
Beta hcgler sagliklimi sizce kizlar saat farkediyor galiba saglik ocaginda verdiklerim hep sabahin körü o yuzden daha dusuk cikmis galiba. Acaba ne kadarlık oluyor
Ay canım tesekkur ederim bilmiyordum bende korktum neden 35 den sonra 52 oldu diyeLaboratuvardan laboratuvara sonuçlar değişiklik gösteriyor o yüzden hep aynı yerde kan vermeyi tavsiye ediyorlar
Ama 9 la 35 oldugu zaman ayni gun vermissiniz 35 olani vermeseniz 9 dan 52 ye cikmis sanicaktiniz ilerleme saglikli gozukuyor en son 123 mus nasil dusmus oluyorKızlar değerim 209 a düşmüş. Çok üzgünüm
Hayir 9 u verdigimde 2 gun saglik calisani grevi vardi 2 gun sonra cikti sonuc canim yani hepsi 3 gune bir o yuzden kafam karistiAma 9 la 35 oldugu zaman ayni gun vermissiniz 35 olani vermeseniz 9 dan 52 ye cikmis sanicaktiniz ilerleme saglikli gozukuyor en son 123 mus nasil dusmus oluyor
Hmm anladım şimdi kimyasala dönebilir belki ama düşüş yok henüz takipte kalın yine de allah hayırlısını versinHayir 9 u verdigimde 2 gun saglik calisani grevi vardi 2 gun sonra cikti sonuc canim yani hepsi 3 gune bir o yuzden kafam karisti
456ıydı perşembeAma 9 la 35 oldugu zaman ayni gun vermissiniz 35 olani vermeseniz 9 dan 52 ye cikmis sanicaktiniz ilerleme saglikli gozukuyor en son 123 mus nasil dusmus oluyor
Tesekkur ediyorum kimyasal olmadigini anlamak icin 100 u gecmesi gerekiyor diyorlar ben gectim 100 ü amaHmm anladım şimdi kimyasala dönebilir belki ama düşüş yok henüz takipte kalın yine de allah hayırlısını versin
Sizi durum nedir anlayamadım benKızlar değerim 209 a düşmüş. Çok üzgünüm
Onu gormedim k.bakmayın456ıydı perşembe
Bende kimyasal gecirdim 1 defa evet 26 da mi ne kalmisti ama 100 ü gecmesi gerekiyor gecerse kimyasal degildir diye birsey duymadim öyle oldugunu sanmiyorum dış gebelik vs acisindan önlem almaknicin takip ettirin mutlakaTesekkur ediyorum kimyasal olmadigini anlamak icin 100 u gecmesi gerekiyor diyorlar ben gectim 100 ü ama
Tamam ben kan vermeye devam ettirecegim cumada insallah bi giderim kadin dogumaBende kimyasal gecirdim 1 defa evet 26 da mi ne kalmisti ama 100 ü gecmesi gerekiyor gecerse kimyasal degildir diye birsey duymadim öyle oldugunu sanmiyorum dış gebelik vs acisindan önlem almaknicin takip ettirin mutlaka
çok üzüldüm3. Gün embriyosu 10.gün 30.71 çıkmıştı
11. Gün 53.68
12.gün 75.66
13. Gün 109.2
16.gün 456 çıkmıştı değerlerim gayet güzel artarken bu sabah 20. Gün 209.2 çıktı. Haftasonu rüyalar gördüm sürekli sabah ondan ölçtürmek istedim
Henüz görüşemedik hala dönmediler bana aradım açmadılar da. Bilmiyorum. Haftasonu belim ve kasıklarım çok ağrıdı. Özellikle dün sabah böyle bir an regl ağrısı vurur ya birden öyle bir ağrı yaşadım. İlk gebeliğimde bu kadar değildi ağrılarım. Ben de sabah meraktan gittim tahlil verdim. Kimyasal olduğunu düşünmüyorum olsa bu kadar düzenli artmazdı. Ya dış gebelik ya da düşük yapıyorum.çok üzüldümdoktorunuzla görüştünüz mü? hersey yolundayken neden böyle olmuş?
anladım görüşünde belki tekrardan test ister. hayırlı sonuçlar olsun inşallah üzmeyin kendinizi. bizede mutlaka haber verinHenüz görüşemedik hala dönmediler bana aradım açmadılar da. Bilmiyorum. Haftasonu belim ve kasıklarım çok ağrıdı. Özellikle dün sabah böyle bir an regl ağrısı vurur ya birden öyle bir ağrı yaşadım. İlk gebeliğimde bu kadar değildi ağrılarım. Ben de sabah meraktan gittim tahlil verdim. Kimyasal olduğunu düşünmüyorum olsa bu kadar düzenli artmazdı. Ya dış gebelik ya da düşük yapıyorum.