- 18 Aralık 2023
- 268
- 68
- 21
- Konu Sahibi sadecesoru18
Kızlar bugün kan testi verdim ve betahcg 10,9 hamileliğini bu değer gibi düşük değerle öğrenen var mı sevinemedim bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetime 5 Gün varKızlar bugün kan testi verdim ve betahcg 10,9 hamileliğini bu değer gibi düşük değerle öğrenen var mı sevinemedim bile
Adetime 5 gün varKızlar bugün kan testi verdim ve betahcg 10,9 hamileliğini bu değer gibi düşük değerle öğrenen var mı sevinemedim bile
Ben oğlumu 13 ile öğrendim 4.5 yaşında sorun yok iki günde bir artış takip etmen gerekiyor o kadarKızlar bugün kan testi verdim ve betahcg 10,9 hamileliğini bu değer gibi düşük değerle öğrenen var mı sevinemedim bile
Ayy inşallah canım ya sağlık ocağında ki doktor yarın gelin dedi ama hemen ertesi günde yükselir mi2 gün arayla takip edin bence normal
Adetine ne kadar varken öğrendin acaba canımBen oğlumu 13 ile öğrendim 4.5 yaşında sorun yok iki günde bir artış takip etmen gerekiyor o kadar
İki gün ara ile gidinAyy inşallah canım ya sağlık ocağında ki doktor yarın gelin dedi ama hemen ertesi günde yükselir mi
Hatırlamıyorum ama sanırım bir kaç gün vardı erken gebelik testi ile öğrendimAdetine ne kadar varken öğrendin acaba canım
Bakarlar canım acile gidip ağrım var diyin hamilelik şüphesiyle bakıyolarTamam canım cuma günü gideyim o zaman acilde bakarlar mı acaba
Bende canım bugün sabah bu testle öğrendim hemen hastaneye koştumHatırlamıyorum ama sanırım bir kaç gün vardı erken gebelik testi ile öğrendim
Tamam canım çok sağ olBakarlar canım acile gidip ağrım var diyin hamilelik şüphesiyle bakıyolar
Ben muayene olmadan sadece beta hcg hamilelik değerine bakıcam deyin laboratuvara yönlendirirlerTamam canım cuma günü gideyim o zaman acilde bakarlar mı acaba
Aynı yerde aynı saatte vermeye özen gösterin 2 günde bir artışını kontrol edin. Kimyasaldanda korkmayın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinTamam canım cuma günü gideyim o zaman acilde bakarlar mı acaba