Alttan mı baktı doktor normal karından mıTeşekkür ederimAma hala kese görünmedi
Karından baktı canım alttan bakıldığıni ilk defa duydumAlttan mı baktı doktor normal karından mı
Bana da doktorum hep karından bakıyor. Alttan bakmayı tercih etmiyor. Alttan da bakılabiliyor ve daha net görünüyorKarından baktı canım alttan bakıldığıni ilk defa duydum
Valla ilk kez duyuyorumBana da doktorum hep karından bakıyor. Alttan bakmayı tercih etmiyor. Alttan da bakılabiliyor ve daha net görünüyor
Çoğu alttan bakıyo bile diyebilirimValla ilk kez duyuyorum
Valla ilk doktoru beğenmedim değiştirdim ikinci de bakmadıÇoğu alttan bakıyo bile diyebilirim
Naçizane tavsiyem 2 günde bir artış bakmamanız yönünde çünkü strese düşersiniz bu şekilde. Yaklaşık olarak regl zamanınız gelmişse 4 ya da 5 hafta olarak hesaplayacaklar sata göre. 2 gün değil de biraz daha geç bir kere daha betanıza baktırın. Yükselme oluyorsa doktorunuza gidin. Tabi yine de siz bilirsiniz. Ben 255'le öğrendim sonra 1196 ölçtüler ondan 1 hafta sonra doktora gittiğimde kese ve kalbi duymuştum. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip e
2 gün sonra 2. Beta değeriniz mi 1196 ydı acaba ?Naçizane tavsiyem 2 günde bir artış bakmamanız yönünde çünkü strese düşersiniz bu şekilde. Yaklaşık olarak regl zamanınız gelmişse 4 ya da 5 hafta olarak hesaplayacaklar sata göre. 2 gün değil de biraz daha geç bir kere daha betanıza baktırın. Yükselme oluyorsa doktorunuza gidin. Tabi yine de siz bilirsiniz. Ben 255'le öğrendim sonra 1196 ölçtüler ondan 1 hafta sonra doktora gittiğimde kese ve kalbi duymuştum. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin.♥
3. günde 1196ydı değerim. Ondan sonra da bir daha bakma gereği duymadı doktorum.2 gün sonra 2. Beta değeriniz mi 1196 ydı acaba ?
2 defa ölçüm yeterli oluyor zaten garip bir durum oluşmadıkça. Ben 6+1'de kalbi duymuştum. Hepsini toptan görüp duymak daha az strese neden oluyor.Benim ilk 130 2. Gün 560 ti bende bakmadim doktor randevusuna giderim bu hafta
İşte acaba garip bir durum var mı diye korkunca insanin aklına bir sürü şüphe düşüyor ama zaten olacak olursa olacaktır hayırlısı olsun inşallah2 defa ölçüm yeterli oluyor zaten garip bir durum oluşmadıkça. Ben 6+1'de kalbi duymuştum. Hepsini toptan görüp duymak daha az strese neden oluyor.
Hamilesiniz, tebrikler. ♥Hamilemiyimmm kizlar yardım
Gecıkme vs oldumu cnmHamilemiyimmm kizlar yardım
Hamileyim 8 gün oldu adet olmayaliGecıkme vs oldumu cnm
Masallah cnmHamileyim 8 gün oldu adet olmayali