kızlar beta hcg değerim 64 yorumlayın

aslihanxx

Canım oğlum
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2007
577
2
96
43
İstanbul
kızlar kan tahlili yaptırdım bu sabah sonuç 64 doktor bana çok yeni gebe olduğumu söyledi bu sonuçla başka hiç bir şey diyemem dedi. yorumlar mısınız?

3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

evet canim cok yeni burdan degerlere bakabilirsin

ben aşılama yaptırdım
aşılama yaptırdıgım gün bana 12 gün sonra kanda belli olur dediler benimki tahmini kaç cıkar varsa???

ben aşılama yaptırdım
aşılama yaptırdıgım gün bana 12 gün sonra kanda belli olur dediler benimki tahmini kaç cıkar varsa???

Aslıhan hayırlı olsun canım.2 gün sonra testi tekrarlaman gerekir bu rakamın yaklaşık 2 katı kadar artması iyiye işret.

Benim ilk 30küsür çıkmıştı.Sonra yükseldi.

Allah kucağına almayı da nasip etsin..

teşekkür ederim kızlar yalnız ben bu 64 çok düşük bir sonuç ne anlama geliyor anlamadım bakalım ne olacak

kızlar kan tahlili yaptırdım bu sabah sonuç 64 doktor bana çok yeni gebe olduğumu söyledi bu sonuçla başka hiç bir şey diyemem dedi. yorumlar mısınız?

adetin kaç gün geçti canım benimde ilkinde 30 çımıştı ikinci testim 3 gün sonra 161 çıktı iki gün ara ile yap 2 kat artış varsa normaldir yeni olduğundan değer hakkında fazla bişii diyemem ama zaman önemli tabiii benim adete 2 gün kala değer çıkmıştı aşılama yapılmıştı bana

canım benim adet günü yaptığım idrar testinde 2. çizgi silik çıkmıştı. ben kan tahlilini bugün yaptırdım. adetim 2 gün geçti

benimde adetime iki gun varken kanda 31 cikmisti adetimi 5 gun gecince yani tam bir hafta sonra 617 olmustu korkma canim yukselir!!!

bugün yani 4 gün sonra tekrar kan testi yaptırdım sonuç 360 çıktı. ilk yaptırdığım testin sonucu 64 tü. 4 gün sonra 360 oldu. nasıl sizce

tebrik ederim canım hamişsin.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

teşekkür ederim kızlar yalnız ben bu 64 çok düşük bir sonuç ne anlama geliyor anlamadım bakalım ne olacak

selam canım, benimde ilk tahlilde 62 çıkmıştı. adet olmam gereken günde. doktorum 2-3 haftalık dedi. gerçi sonra işler yolunda gitmedi. bilmeden kullandığım ilaçlardan düştü senağlama
öncelikle tebrikler. sağlıklı hamilelik diliyorum. sevgiler

Canım tebrikler hayırlı olsun bebeğin,Sağlıklı hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın inşallah .Kendine dikkat et anne adayı :teytey:masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…