• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar beta hcg 10,91 ??? ne olucak şimdi ??

cileklipizza

Sana emanetiz...
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
1.375
84
318
Bursa
arkadaslar merhaba, benim son adet tarihim 3 marttı evet tam 2,5 ay oldu nerdeyse, idrar testleri negatif cıkıyordu artık dedim ki kan testi yaptırayım kesin yoksa da söktürücü ilaç alayım. ama kan testi sonucum 10,91 cıktı.. aslında pozitif ama cok dusuk buldu doktorum. gerci benim yumurtlamam duzensizdir. tek umudum cok yeni bir gebelik olması ! benim gibi dusuk olup yukselen var mı, ya da bu konuda bir fikriniz var mı ? iki gun sonra tekrar yaptıracagım.. umarım dıs gebelik falan cıkmaz. agustosta kurtaj olmak zxorunda kalmıstım dusuk nedeniyle ve düzenim alt üst olmuştu. umarım gelişir gebelik ve tekrar operasyon geçirmek zorunda kalmam :(

canım benimde adetlerim çok düzensizdi kızıma hamile kaldığım zaman en son 31 mayısta hasta olmuştum hamile olduğumu öğrendiğimde 17 temmuzdu yani geç yumurtlama olmuştu hatta gittiğimde kese görünmedi bile düşün aradaki zamanı inş hamilesindir

slm benimde geç döllenme olmuştu ve değerim ilk ölçtürdüğümde 17 çıkmıştı bi sorun olmadı düzenli arttı çok şükür inşallah seninde öyle olur.. sadece erken öğrenildiği için stresli bir süreç oluyor. vay kesesi gözükecekmi vay kalbi atacakmı insan mahvoluyor ama geç öğrenilse zaten bebeğin kesesi oluşmuş oluyor hatta kalbinin attığını duyan bile oluyor:) bende hafta sonu tekrar gidicem bakalım 15milimi geçmiş olacak doktor ancak ozaman görürüz kalp atışlarını dedi cumartesi 11milimdi bebişim:) sağlıkla kalın..

sagolun kızlar ya.. bakalım yarını sabırsızlıkla bekliyorum. umarım iyi bir netice alırım da sevincim kursagımda kalmaz.. en cok da dıs gebelikten falan korkuyorum.

merhaba kızlar bende bugün kan testi yaptırdım normalde dün regl olmam gerekirdir 29,57 çıktı değerim doktoruma ulaşamadım henüz ama hamile değilim sanırım değer çok düşük dimi bilgisi olan varmı :((((((?

merhaba kızlar bende bugün kan testi yaptırdım normalde dün regl olmam gerekirdir 29,57 çıktı değerim doktoruma ulaşamadım henüz ama hamile değilim sanırım değer çok düşük dimi bilgisi olan varmı :((((((?

off canım ya evet dusuk ama seninki benden daha umutlu inşallah hamilesindir. gec dollenme olmustur umarım ikimizin de. normalde 5 in üstü hamile deniliyor ama neden bu kadar dusuk ?? yarın yine yaptıracagım ben herhalde senden de 2 gün sonra yine ister. allah gonlune gore versin inşallah..

arkadaslar yok mu hamileligini bu kadar dusuk degerle ogrenenler ? nasıl devam etti durumları cok merak ediyorum. yani gebelik devam edebilir mi? ya da kendi mi dusuyor bir daha kurtaj olmak istemiyorum allah korusun !

off canım ya evet dusuk ama seninki benden daha umutlu inşallah hamilesindir. gec dollenme olmustur umarım ikimizin de. normalde 5 in üstü hamile deniliyor ama neden bu kadar dusuk ?? yarın yine yaptıracagım ben herhalde senden de 2 gün sonra yine ister. allah gonlune gore versin inşallah..

merhaba güzelim yaptırdınmı acaba test ben doktoruma ulaşamadım dün bugünde tatil yarın arıyacağım ama hiç ümidim yok :(

canım yaptırdım. 65 olmuş çok sukur.. sanıyorum simdilik guzel doktor begendi 6 gun sonra tekrar yaptıracagım. hayırlısıyla tutunacak inşallah. sen yaptırdın mı ikinci testi ??

canım yaptırdım. 65 olmuş çok sukur.. sanıyorum simdilik guzel doktor begendi 6 gun sonra tekrar yaptıracagım. hayırlısıyla tutunacak inşallah. sen yaptırdın mı ikinci testi ??

ayyy çok sevindim inş böylee güzel haberler vermeyue devam edersin darısı benim başıma yaptırmadım korkuyorum yaptırmaya doktorumda şehir dışında kongredeymiş cmt gelicekmiş yarın yaptırıp cmt doktora gidicem.

kızlar aksam bır ıkı damla bugun daha yogun olmak uzere kahvemsi koyu kırmızımsı kanamam basladı cok degil ama bariz geliyor. adete cevirecek sanırım. cok üzücü, doktorum progestan a baslattı ama cok umidim yok acıkcası yaa :((

kızlar aksam bır ıkı damla bugun daha yogun olmak uzere kahvemsi koyu kırmızımsı kanamam basladı cok degil ama bariz geliyor. adete cevirecek sanırım. cok üzücü, doktorum progestan a baslattı ama cok umidim yok acıkcası yaa :((

çok üzüldüm cnm inş bebeğin tutunur hayırlısı hakkımızda bende kan testi yaptırmaya cesaret edemedim bi gün daha bekliyeyim dedim idrar yaptım ama hiç bişey çıkmadı idrarda bende bugün yarın regl olurum sanırım :(((((((((((

bence mutlaka kan testi yaptır. en azından artış gorursen progestan vs destekli ilerletme sansın olur arkadasım ya.. ama idrarda cıkmadıysa tabii yukselmemiş olma ihtimali daha yuksek. ben yarın sabah yine yaptıracagım cunku dusuk yaptım mı yapıyormuyum onu bile bilmiyorum. cok kotu birsey:( kimyasal gebelik dedikleri boyle birsey oluyor herhalde. Allah hiçbirimize aratmasın bebişleri inşallah.

bence mutlaka kan testi yaptır. en azından artış gorursen progestan vs destekli ilerletme sansın olur arkadasım ya.. ama idrarda cıkmadıysa tabii yukselmemiş olma ihtimali daha yuksek. ben yarın sabah yine yaptıracagım cunku dusuk yaptım mı yapıyormuyum onu bile bilmiyorum. cok kotu birsey:( kimyasal gebelik dedikleri boyle birsey oluyor herhalde. Allah hiçbirimize aratmasın bebişleri inşallah.

inş kan testin güzel çıkar evet idrar testi daha önce yaptığımda ikinci çizgi silikten daha fazla bi şekilde çıkmıştı bugün hiç çıkmadı ama testi başka yerden aldım biraz tuhaftı yan çizgiler falan çıktı dik çizgi haricinde ne kadar doğru sonuç verdi bilmiyorum hastaneyi aradım bugün orda olan başka bi doktoru bağladılar diğer tümü kongredeymiş o doktorda haftasonuna kadar bekle regl olmazsan tekrar yaptır ama sevinme heemen ümitlenme gibilerinden konuştu haftasonu yaptırıcam tekrar nasip artık sen ne kadar süredir bebek istiyordun bizim bir yıl oldu tam eşimde sperm hızında problem var iki ay oldu daha ilaç kullanalı en az 3-6 ay arası demişlerdi ama bakalım .

ben 2 yıllık evliyim daha cok yeni dusunuyoruz aslında yani ocaktan beri korunmuyoruz ama cok da gün takibi de yapmıyoruz. gecen yıl agustosta surpsız bır sekılde hamile kalmıstım o zaman dusunmuyorduk ama 7 haftalıkken dusuk yaptım ne yazıkki.. işte insanın icine dustu mu bir kere hep istiyor :) idrar testlerinin hassasiyetleri farklı olabiliyor. hadi inşallah iyi haberler alırız kan testinden. ben de yarın sbah yaptıracagım. dun 65 ti bugun hep kanamam oldu. umarım gitmemiştir ama zaten dusuk degerli baslamısız senle ben:( bakalım hayırlısı hakkımızda

bende geçen ay benzer bir durum yaşamıştım 66 çıkmıştı ilk testte 48 saat sonra yapılanda 63 düşmüştü ve kahverengi akıntım olmuştu ama ikinci kez test yaptırmaya gideceğim günün sabahında çokk kanamam olmuştu doktorum kimyasal gebelik demişti çok şükür hiç müdaheleye kalmadan kendisi düştü:( inş en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı hamilelik yaşayıp bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı ümit ediyorum tüm isteyenlerle birlikte

Back