Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb arkadaşlar bnm adetime 10 günüm var çok sik idrara çıkıyorum ve kazıkların karnım ağrıyor bacaklarima kiramp giriyor ara ara da gogusum ısınıyor ve wc çıkınca beyaz sumuksu gibi akışkan akintim oluyor peçeteye vurunca sizce gebelik varmi yada neden öyle oliyorum cvplayin
Mrb arkadaşlar bnm adetime 10 günüm var çok sik idrara çıkıyorum ve kazıkların karnım ağrıyor bacaklarima kiramp giriyor ara ara da gogusum ısınıyor ve wc çıkınca beyaz sumuksu gibi akışkan akintim oluyor peçeteye vurunca sizce gebelik varmi yada neden öyle oliyorum cvplayin
Gebelik yoksa değerin sıfır çıkması çok normal. Muhtemelen bu ay yumurtlamanız olmamıştır ve adetiniz bu yüzden gecikmiştir. Her kadının yılda bir kez ortalama olarak döngüsü şaşabiliyor. Özellikle mevsim geçişlerinde.