Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sakin ol geç döllenme olmuştur önemli olan 2 gün sonra kan verdiğinde iki katına çıkması.ovulasyon testine göre 6 ocak yumurtlama oldu 21 ocak beta 17 normal bişey mi lütfen yardımcı olun beklenen adet gününü 2 gün geçince kan verdim 17 çıktı
yaaa olur mu gerçekten öyle bişey yumurtlama günü tam gününde olmuştu genede rahme gec tutunmuş fln olabilir mi inşallah öyledirCanım sakin ol geç döllenme olmuştur önemli olan 2 gün sonra kan verdiğinde iki katına çıkması.
adetiniz kac gün gecikmistiBen de 16 ocakta verdim 3.53 geldi ben negatif diye Regl bekledim dün 28.94 geldi cuma bir daha vereceğim ben çok erken yakaladım ağrım da çok fazla korkuyorum
yaaa olur mu gerçekten öyle bişey yumurtlama günü tam gününde olmuştu genede rahme gec tutunmuş fln olabilir mi inşallah öyledir
adetiniz kac gün gecikmisti
Benim çatlatma iğnesi ayın 6 sında vuruldu iğnenin 16 cı günüBenım 4.gun gecikmede 27ydi ve sağlıklı ilerledi
Ben bilmiyorum canım yumurtlama tarihimi de bilmiyorum geç döllenme olduğunu biliyorum daBenim çatlatma iğnesi ayın 6 sında vuruldu iğnenin 16 cı günü
şuan içime su serptinizBenım 4.gun gecikmede 27ydi ve sağlıklı ilerledi
bunu duyduğuma çok sevindimBenim çatlatma iğnesi ayın 6 sında vuruldu iğnenin 16 cı günü
İlk gittiğim Doktor kesin kimyasal cok dusuk felan dedi, çok sert konuştu. 2.kanı zorla aldı düşünün. İnşallah sağlıklı ilerler.şuan içime su serptiniz
avakado başladım dün inşallah herşey yolunda giderİlk gittiğim Doktor kesin kimyasal cok dusuk felan dedi, çok sert konuştu. 2.kanı zorla aldı düşünün. İnşallah sağlıklı ilerler.
Bana avakado ve incir önerildi bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş canım
inşallah hepimiz sağlıklı gebelik geçiririz hiç gecikme olmuş muydu ilk kan verdiginzde ve yumurtlama gününuzu biliyor muydunuzBende dpo 15de pazar günü 29 ile öğrendim 2 gün sonra 87 oldu 2gün sonrasında bugün 203 oldu. Banada geç öğrenmeme rağmen değer düşük geldi çok tedirgin oldum hala oyleyim ama artış sağlıklı devam ediyor çok şükür umarım sizde sağlıklı bir artış görürsünüz @hayat8908
inşallah hepimiz sağlıklı gebelik geçiririz hiç gecikme olmuş muydu ilk kan verdiginzde ve yumurtlama gününuzu biliyor muydunuz
evet benim de yumurtlama gününden sonraki 15. gün çıktı bu değer beklenen adet günümde test yaptım negatif dişöyle benim normalde döngülerim çok düzenlidir döngünün 12-15.gün arası yumurtam çatlar en geç dpo 13de lekelenme olur 1-2 güne sökülür. Bu ay döngünün 10.gününde ovülasyon yaptım çok silikti 11.günü yaptım yine çok silik 12.günü doktora gittim soldan erken çatlamış dedi bu demek oluyoki daha 9.günde çatlamış sonra çatlama olarak o günü baza alarak dpo 11de evde test yapmaya başladım 11 13de testlerim negatifti ben heralde yok dedim ama lekelenme başlamayınca tekrar denedim 15de silik pozitifi gördüm aynı gün kan verdim 29 çıktı.
seninle döngülerimiz de ayni yumurtlama günümüz de ayni süreç hakkında birbirimizi bilgilendirelim ben yazarım sende bilgi verirsen çok sevinirimşöyle benim normalde döngülerim çok düzenlidir döngünün 12-15.gün arası yumurtam çatlar en geç dpo 13de lekelenme olur 1-2 güne sökülür. Bu ay döngünün 10.gününde ovülasyon yaptım çok silikti 11.günü yaptım yine çok silik 12.günü doktora gittim soldan erken çatlamış dedi bu demek oluyoki daha 9.günde çatlamış sonra çatlama olarak o günü baza alarak dpo 11de evde test yapmaya başladım 11 13de testlerim negatifti ben heralde yok dedim ama lekelenme başlamayınca tekrar denedim 15de silik pozitifi gördüm aynı gün kan verdim 29 çıktı.
tabiki cumartesi sabah son kez beta verip öğlen doktora gideceğim doktorun yorumlarını sana da iletirim, umarım yarın ki beta artışın bir nebzede olsa içini rahatlatırseninle döngülerimiz de ayni yumurtlama günümüz de ayni süreç hakkında birbirimizi bilgilendirelim ben yazarım sende bilgi verirsen çok sevinirim
inşallah çok teşekkür ederimtabiki cumartesi sabah son kez beta verip öğlen doktora gideceğim doktorun yorumlarını sana da iletirim, umarım yarın ki beta artışın bir nebzede olsa içini rahatlatır
Buraya da yaz haber ver canıminşallah çok teşekkür ederim
tamam cnm yarın ki sonuçları paylasicamBuraya da yaz haber ver canım