Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni gebelik normalKızlar 1-2 gün sonra regl olmam gerekiyor bugün acilde kan verdim 25 çıktı çok mu düşük(
Geç döllenme olabilir kötü düşünmeyin yeni oluşmuş demekki gebelik 2 gün sonra 2 katı yada %60 artması lazım takip edin inşallah sağlıklı bı şekilde ilerlerKızlar 1-2 gün sonra regl olmam gerekiyor bugün acilde kan verdim 25 çıktı çok mu düşük(
Sat neydi ? Beta önemli değil önemli olan artış miktarı içiniz ferah olsun . 2 günde bir aynı yerde aynı saate kan verinKızlar 1-2 gün sonra regl olmam gerekiyor bugün acilde kan verdim 25 çıktı çok mu düşük(
Sat ne demek acaba?Sat neydi ? Beta önemli değil önemli olan artış miktarı içiniz ferah olsun . 2 günde bir aynı yerde aynı saate kan verin
Ayın 14üne kadın doğumdan randevu aldım bakalımSat neydi ? Beta önemli değil önemli olan artış miktarı içiniz ferah olsun . 2 günde bir aynı yerde aynı saate kan verin
Normal, ben de 36 ile öğrenmiştim regliye 2-3 gün falan vardıKızlar 1-2 gün sonra regl olmam gerekiyor bugün acilde kan verdim 25 çıktı çok mu düşük(
Doktor geç döllenme mi dedi acaba?Normal, ben de 36 ile öğrenmiştim regliye 2-3 gün falan vardı
Sat 10 şubatSat neydi ? Beta önemli değil önemli olan artış miktarı içiniz ferah olsun . 2 günde bir aynı yerde aynı saate kan verin
Hiçbir şey dememisti. Bu kan testinden sonra ikişer gün ara ile aynı merkezde aynı saat araliginda kan ver demişti. Artış ortalama 1.5-2 kat olunca yaklaşık 5 haftaya tekabül eden zaman diliminde randevu verdi keseyi görmek için.Doktor geç döllenme mi dedi acaba?
Hiçbir şey dememisti. Bu kan testinden sonra ikişer gün ara ile aynı merkezde aynı saat araliginda kan ver demişti. Artış ortalama 1.5-2 kat olunca yaklaşık 5 haftaya tekabül eden zaman diliminde randevu verdi keseyi görmek için. son adet tarihim
Benim son adet tarihim 10 şubatHiçbir şey dememisti. Bu kan testinden sonra ikişer gün ara ile aynı merkezde aynı saat araliginda kan ver demişti. Artış ortalama 1.5-2 kat olunca yaklaşık 5 haftaya tekabül eden zaman diliminde randevu verdi keseyi görmek için.
Sat son adet tarihi bat beklenen adet tarihi . Sizin ki büyük ihtimal geç döllenme . İsterseniz iki güne bir bi kan verin ya da her sabah test yapıp koyulaşmayı takip edebilirsinizBenim son adet tarihim 10 şubat
Kızlar 1-2 gün sonra regl olmam gerekiyor bugün acilde kan verdim 25 çıktı çok mu düşük(
Ayın 14üne kadın doğumdan randevu aldım bakalım![]()
Merhaba maalesef kimyasal gebelikmiş düşük yaptımMerhabalar son durumunuz nedir acaba
Geçmiş olsunMerhaba maalesef kimyasal gebelikmiş düşük yaptım![]()