• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar beta 25 :(

mrvpskk

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2022
72
11
18
28
Kızlar 1-2 gün sonra regl olmam gerekiyor bugün acilde kan verdim 25 çıktı çok mu düşük :((

Kızlar 1-2 gün sonra regl olmam gerekiyor bugün acilde kan verdim 25 çıktı çok mu düşük :((
Sat neydi ? Beta önemli değil önemli olan artış miktarı içiniz ferah olsun . 2 günde bir aynı yerde aynı saate kan verin

Doktor geç döllenme mi dedi acaba?
Hiçbir şey dememisti. Bu kan testinden sonra ikişer gün ara ile aynı merkezde aynı saat araliginda kan ver demişti. Artış ortalama 1.5-2 kat olunca yaklaşık 5 haftaya tekabül eden zaman diliminde randevu verdi keseyi görmek için.

Hiçbir şey dememisti. Bu kan testinden sonra ikişer gün ara ile aynı merkezde aynı saat araliginda kan ver demişti. Artış ortalama 1.5-2 kat olunca yaklaşık 5 haftaya tekabül eden zaman diliminde randevu verdi keseyi görmek için. son adet tarihim

Hiçbir şey dememisti. Bu kan testinden sonra ikişer gün ara ile aynı merkezde aynı saat araliginda kan ver demişti. Artış ortalama 1.5-2 kat olunca yaklaşık 5 haftaya tekabül eden zaman diliminde randevu verdi keseyi görmek için.
Benim son adet tarihim 10 şubat

Benim son adet tarihim 10 şubat
Sat son adet tarihi bat beklenen adet tarihi . Sizin ki büyük ihtimal geç döllenme . İsterseniz iki güne bir bi kan verin ya da her sabah test yapıp koyulaşmayı takip edebilirsiniz

Back