ne kadar saçma bir davranış gebesiniz tabi ki mutlaka farklı doktorla görüşünŞimdi şöyle anlatayım son adet tarihim 20 Ocak daha sonra regl olmadım 25 şubatta kan verdim beta 1.2 çıktı sonra yine olmayınca 1inde tekrar kan verdim 63 çıktı bugün yine verdim 204 çıktı gittiğim doktor kana daha bakmadan değilsin git sokturucu kullan gibi beni azarlayınca benim bütün içim olumsuza kapildi ama sanırım gebeyim son adetimle uyumsuz oluyor galiba siz ne diyorsunuz benzer bir durum yaşayan oldu mu
Çok teşekkür ederim görüşmek için internetten yazdım haftaya kese görünür gel dedi doktor ama inanın o kadar korktum ki doktorun o tavrından dolayı ben sonuca sevinemedim inanır mısınız çünkü şüphe düştü içimene kadar saçma bir davranış gebesiniz tabi ki mutlaka farklı doktorla görüşün
Pcos var mi sende? Adet tarihinle uyumlu degil ama betanda artis var hamilelik gozukuyor. Ultrasonda ölçüme gore yeni bir adet tarihi belirtler zaten. Kese 3000 betada gözükürŞimdi şöyle anlatayım son adet tarihim 20 Ocak daha sonra regl olmadım 25 şubatta kan verdim beta 1.2 çıktı sonra yine olmayınca 1inde tekrar kan verdim 63 çıktı bugün yine verdim 204 çıktı gittiğim doktor kana daha bakmadan değilsin git sokturucu kullan gibi beni azarlayınca benim bütün içim olumsuza kapildi ama sanırım gebeyim son adetimle uyumsuz oluyor galiba siz ne diyorsunuz benzer bir durum yaşayan oldu mu
Pcos var mi sende? Adet tarihinle uyumlu degil ama betanda artis var hamilelik gozukuyor. Ultrasonda ölçüme gore yeni bir adet tarihi belirtler zaten. Kese 3000 betada gözükür
Hayır herhangi bir hormonal problem de yok ilk kan verdiğimde ultrasondan bakmıştı doktor her şey yolunda ama gebelik görünmüyor demişti sonra böyle yükseldi haftaya gel ultrason için dedi başka bir doktorPcos var mi sende? Adet tarihinle uyumlu degil ama betanda artis var hamilelik gozukuyor. Ultrasonda ölçüme gore yeni bir adet tarihi belirtler zaten. Kese 3000 betada gözükür
Hemen yorum yaptım biliyor musunuz? Ben o kadar ağladım ki onun sözleri yüzündenHamilesin, nasıl değilsin ben anlamadim, doktoru değiştir sen, üslubu kötüyse hiç uğraşma her gittiğinde öyle olacak, şikayette et bence, benim ilk baktığım şey doktor yorumları, çok olumsuz yorum varsa bı sıkıntı vardır
25 subattaki degerine gore hamile degilsin sonradan yukselmeye baslamis. Beklenen adet tarihine yakin yumurtlama olmus demek kiHayır herhangi bir hormonal problem de yok ilk kan verdiğimde ultrasondan bakmıştı doktor her şey yolunda ama gebelik görünmüyor demişti sonra böyle yükseldi haftaya gel ultrason için dedi başka bir doktor
Bu herhangi bir probleme yol acar mı sizce25 subattaki degerine gore hamile degilsin sonradan yukselmeye baslamis. Beklenen adet tarihine yakin yumurtlama olmus demek ki
şikayetçi olmalısınız sevincinizi bile yaşayamamışsınızÇok teşekkür ederim görüşmek için internetten yazdım haftaya kese görünür gel dedi doktor ama inanın o kadar korktum ki doktorun o tavrından dolayı ben sonuca sevinemedim inanır mısınız çünkü şüphe düştü içime
Çok haklısınızşikayetçi olmalısınız sevincinizi bile yaşayamamışsınız
Öyle bi doktorla görüşünce direkt başka doktora gitceksin ya, ne hakkı var seni öyle üzmeye boş yere hemde. Canını sıkma iyi bi doktor bul kendine gayet hamilelik betası yaHemen yorum yaptım biliyor musunuz? Ben o kadar ağladım ki onun sözleri yüzünden
Çok teşekkür ederim iyiki varsınızÖyle bi doktorla görüşünce direkt başka doktora gitceksin ya, ne hakkı var seni öyle üzmeye boş yere hemde. Canını sıkma iyi bi doktor bul kendine gayet hamilelik betası ya
Yok canım bir problem olmaz hamile kalmışsın. Hamile kalmaya çalışıyorsan ne zaman yumurtladigini bilemedigin icin belki olurdu.Bu herhangi bir probleme yol acar mı sizce
İnsallah çok teşekkür ederimYok canım bir problem olmaz hamile kalmışsın. Hamile kalmaya çalışıyorsan ne zaman yumurtladigini bilemedigin icin belki olurdu.
Beta guzel artmis bence 2 gun sonra bir daha ver yine iki kati gibi artiş varsa saglikli bir gebelik diye dusunulebilir. Saglikla ilerlesin guzel haberler al insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?