Kızlar beta 204 hamilelik değil mi

ozgecylnk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2025
13
6
1
25
Şimdi şöyle anlatayım son adet tarihim 20 Ocak daha sonra regl olmadım 25 şubatta kan verdim beta 1.2 çıktı sonra yine olmayınca 1inde tekrar kan verdim 63 çıktı bugün yine verdim 204 çıktı gittiğim doktor kana daha bakmadan değilsin git sokturucu kullan gibi beni azarlayınca benim bütün içim olumsuza kapildi ama sanırım gebeyim son adetimle uyumsuz oluyor galiba siz ne diyorsunuz benzer bir durum yaşayan oldu mu

ne kadar saçma bir davranış gebesiniz tabi ki mutlaka farklı doktorla görüşün

ne kadar saçma bir davranış gebesiniz tabi ki mutlaka farklı doktorla görüşün
Çok teşekkür ederim görüşmek için internetten yazdım haftaya kese görünür gel dedi doktor ama inanın o kadar korktum ki doktorun o tavrından dolayı ben sonuca sevinemedim inanır mısınız çünkü şüphe düştü içime

Hamilesin, nasıl değilsin ben anlamadim, doktoru değiştir sen, üslubu kötüyse hiç uğraşma her gittiğinde öyle olacak, şikayette et bence, benim ilk baktığım şey doktor yorumları, çok olumsuz yorum varsa bı sıkıntı vardır

Pcos var mi sende? Adet tarihinle uyumlu degil ama betanda artis var hamilelik gozukuyor. Ultrasonda ölçüme gore yeni bir adet tarihi belirtler zaten. Kese 3000 betada gözükür

Pcos var mi sende? Adet tarihinle uyumlu degil ama betanda artis var hamilelik gozukuyor. Ultrasonda ölçüme gore yeni bir adet tarihi belirtler zaten. Kese 3000 betada gözükür
Hayır herhangi bir hormonal problem de yok ilk kan verdiğimde ultrasondan bakmıştı doktor her şey yolunda ama gebelik görünmüyor demişti sonra böyle yükseldi haftaya gel ultrason için dedi başka bir doktor

Hemen yorum yaptım biliyor musunuz? Ben o kadar ağladım ki onun sözleri yüzünden

Hayır herhangi bir hormonal problem de yok ilk kan verdiğimde ultrasondan bakmıştı doktor her şey yolunda ama gebelik görünmüyor demişti sonra böyle yükseldi haftaya gel ultrason için dedi başka bir doktor
25 subattaki degerine gore hamile degilsin sonradan yukselmeye baslamis. Beklenen adet tarihine yakin yumurtlama olmus demek ki

Bu herhangi bir probleme yol acar mı sizce
Yok canım bir problem olmaz hamile kalmışsın. Hamile kalmaya çalışıyorsan ne zaman yumurtladigini bilemedigin icin belki olurdu.
Beta guzel artmis bence 2 gun sonra bir daha ver yine iki kati gibi artiş varsa saglikli bir gebelik diye dusunulebilir. Saglikla ilerlesin guzel haberler al insallah :)

Bazı doktorların bizle alakalı olmayan kişisel problemleri oluyor bir sağlıkçı olarak yazıyorum bunu. ilk bebeğimde daha adetim geçmeden öğrenmiştim doktor çok heveslenme düşer bu demişti şimdi 6 yaşında :) keşke bazıları vicdani yeterliliğe de sahip olabilse. Her meslek için geçerli ama ne yazıkki burası türkiye

İnsallah çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…