- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.828
- Konu Sahibi edebigezgin
Hayırlısı olsun inşallah hedefine ulaşırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sana eşlik ederim bende 63 kiloyum 1.63 boyundayim 20 yaşındayım hedefim 54 olmak
bende 1.63 boyundayım 66 kiloyum 18 yaşındayım banada yardım ediiinBen sana eşlik ederim bende 63 kiloyum 1.63 boyundayim 20 yaşındayım hedefim 54 olmak
Elbette canım hedefinden falan bahset neler yedigini neler içtiğini yaz yardımcı oluru z :) hoşgeldin sendebende 1.63 boyundayım 66 kiloyum 18 yaşındayım banada yardım ediiin
ben de 1,5 metre boyunda 65 kil olan bir tekerleğim yürümek yerine yuvarlanasım var :) vücudumdan nefret etmiyorum ama fit olmak da gerekli diye düşünüyorum. diyetisyen veya belli bir diyet listesi eşliğinde değil ama güvenimi boşa çıkarayacağını düşündüğüm irademle kilo vermeye karar verdim. isterseniz buradan haberleşebilirizArkadaşlar merhaba, 23 yaşında öğretmenim gencecik. 1,68 boyunda 71 kgdayım. Daha çocuk doğurmadım bir sey yapmadım, vücudumdan nefret ediyorum. Kilom psikolojimi bozdu. Mutlu değilim. Arkadaşlarım hep incecik aralarında en şişman benim. Benim gibi umutsuz arkadaşlarım varsa beraber zayıflayalım, destek olalım birbirimize...
Arkadaşlar merhaba, 23 yaşında öğretmenim gencecik. 1,68 boyunda 71 kgdayım. Daha çocuk doğurmadım bir sey yapmadım, vücudumdan nefret ediyorum. Kilom psikolojimi bozdu. Mutlu değilim. Arkadaşlarım hep incecik aralarında en şişman benim. Benim gibi umutsuz arkadaşlarım varsa beraber zayıflayalım, destek olalım birbirimize...